comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a transferde Alex Telles müjdesi

04 Ocak 2020, Cumartesi 16:04
Galatasaray'a transferde Alex Telles müjdesi

Porto forması giyen Alex Telles'in Chelsea'ye transfer olması hainde Galatasaray'ın kasasına para girecek.

FutbolArena Dış haberler - Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken sürpriz bir gelişme yaşanabilir. Sarı kırmızılıların, Porto'ya sattığı Alex Telles'in Chelsea tarafından transfer edilmek istediği öne sürüldü. İngiliz kulübünün transferi tamamlaması halinde Galatasaray da önemli bir gelir elde edecek. 
 

Galatasaray Transfer Haberleri - 4 Ocak 2020


Galatasaray'ın 2016 yılında Porto'ya sattığı Alex Telles'in Chelsea'ye transferi gündemde. Portekiz ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre Chelsea, 40 milyon euro fesih bedeli bulunan Alex Telles'i kadrosuna katmayı planlıyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Galaatsaray ile Porto arasındaki sözleşme gereği sarı kırmızılılar satış karının yüzde 10'unu alacak. Alex Telles'i 6,5 milyon euroya satan Galatasaray, Chelsea'ye transferin 40 milyon euroya gerçekleşmesi halinde 33.5 milyon euronun yüzde 10'u olan 3.35 milyon euroyu kasasına koyacak. 

Porto ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alex Telles, bu sezon 13 lig maçında 4 gol, 4 asistle oynadı. Brezilyalı futbolcu, Avrupa Ligi'nde de tüm maçlarda forma giyerken bu sezon toplamda 24 resmi maça çıktı ve 4 gol, 7 asistle oynadı.
Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!