comScore

Galatasaray Galatasaray

GS Haber:Galatasaray'a Mostovoi'den övgüler: "Türkiye'nin en iyisi..."

18 Eylül 2018, Salı 18:08
GS Haber:Galatasaray'a Mostovoi'den övgüler:

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı öncesi eski Rus futbolcu Mostovoi konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında 18 Eylül Salı akşamı saat 22:00'de Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak. Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı öncesi Rus futbolunun efsane isimlerinden Mostovoi, Rus basınına konuştu. 

"LOKOMOTİV MOSKOVA DAHA FARKLI OLABİLİR"
Lokomotiv Moskova'nın geçen sezonu şampiyon bitirmesine rağmen bu sezona problemlerle başladığını söyleyen Mostovoi, "Lokomotiv Moskova dar bir kadroyla daha başarılı olmuştu. Ancak bu sezon yapılan transferlere rağmen sezon başlangıcı tam bir hayal kırıklığı. Kulüp uzun yıllardır Şampiyonlar Ligi'nden uzak olsa da kadroda çok fazla bu turnuvada boy göstermiş tecrübeli oyuncu var. Üst düzey oyuncular. Onlar da kendilerini yeniden kanıtlamak için sahada olacaktır. Ben lig maçlarının aksine Galatasaray karşısında farklı bir takım izleyeceğimizi düşünüyorum." dedi. 

"TÜRKİYE'NİN EN İYİ TAKIMI GALATASARAY"

Mostovoi diğer taraftan Galatasaray'a da övgüler yağdırırken, "Şu anda Türkiye'nin en iyi takımı. Son şampiyon. UEFA şampiyonluğu ve Avrupa gelenekleri olan bir takım. Ayrıca taraftarlar çok ateşli. İstanbul'da zor bir sınav olacak Lokomotiv Moskova için. Ancak ligde yaşanan puan kayıplarını da telafi etmek için son derece uygun bir maç." ifadelerini kullandı. 
 

Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı hangi kanalda?


Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçı 18 Eylül Salı akşamı saat 22:00'den itibaren beIN Sports Haber'den şifresiz olarak yayınlanacak. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!