comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'a Belçika'dan yeni forvet Renaud Emond

13 Kasım 2018, Salı 18:58
Galatasaray'a Belçika'dan yeni forvet Renaud Emond

Galatasaray'ın forvet transferi için Standard Liege forması giyen Renaud Emond'ı izlediği ortaya çıktı. Renaud Emond kimdir? Renaud Emond kariyeri, golleri ve tüm gelişmeler haberimizde.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray Ocak ayındaki transfer dönemi öncesi forvet çalışmalarını hızlandırdı. Standard Liege ekibinde top koşturan Renaud Emond, Galatasaray'ın transfer gündemine geldi. Peki Renaud Emond kimdir? Renaud Emond kariyeri, golleri ve tüm detaylar bu haberde.
 

Galatasaray, Renaud Emond transfer edecek mi?


Belçika basınından Nieuws Blad sitesinin haberine göre Galatasaray, Standard Liege forması giyen Renaud Emond ile ilgileniyor. Gomis'in ayrılığı ve Eren Derdiyok'un sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'ın zor durumda olduğu ifade edilirken, bu bölge için sadece eski Anderlecht oyuncusu Henry Onyekuru'nun elde kaldığına vurgu yapıldı. 

Renaud Emond'ı UEFA Avrupa Ligi'nde gol atamadığı Krasnodar maçında takip ettiren sarı kırmızılı idareciler, golcü futbolcu konusunda gelecek raporlara göre harekete geçecek.

 

Renaud Emond kariyeri ve golleri


26 yaşındaki Belçikalı forvet oyuncusu Renaud Emond, bu sezon Standard Liege ile çıktığı 23 resmi maçta 8 gol attı. Kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Renaud Emond, geride kalan 4 sezonda kulübü adına 98 maçta 28 gol kaydetti. Standart Liege'in 2015 yılında 1,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Renaud Emond, eski kulübü Waasland-Beveren'de 56 maçta 19 gol atmıştı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!