comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray yönetiminden Dursun Özbek hamlesi

15 Aralık 2019, Pazar 15:27
Galatasaray yönetiminden Dursun Özbek hamlesi

Galatasaray'da yönetim bu hafta içi eski başkan Dursun Özbek ile bir araya gelecek

FutbolArena - Galatasaray'da Mustafa Cengiz yönetimi, eski başkan Dursun Özbek'in başlattığı haciz işlemi için harekete geçti. Sarı kırmızılı idareciler, Dursun Özbek ile bir araya gelerek haciz sorununa çare bulmayı hedefliyor.
 

Dursun Özbek Galatasaray'a haciz mi koydu?


Galatasaray'da yönetim bu hafta içi eski başkan Dursun Özbek ile bir araya gelecek. İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ve Kaan Kançal ödeme takvimi konusunda Dursun Özbek ile görüşüp uzlaşma sağlamak adına bir araya gelecek.

Galatasaray yönetimi alacakları için haciz işlemi başlatan Dursun Özbek ile anlaşıp, mali açıdan kulübü zorlayan bu durumu ortadan kaldırma hedefini koydu. Galatasaray ile Dursun Özbek arasında gerçekleşecek görüşmenin haciz sorununa çare olması bekleniyor.
 

Mustafa Cengiz'den Dursun Özbek açıklaması


Öte yandan Sabah Gazetesi'ne konuşan Mustafa Cengiz, Dursun Özbek ile alakalı şu açıklamalarda bulundu:
"Sayın başkan bana diyor ki; hisseleri sat, benim paramı öde! Ben hisse satmak için gelmedim. Galatasaray'ın hisselerini de asla satmam. Kendisiyle birçok defa görüştüm. 'Gel bu işi taksitlere bağlayalım' dedim. Ama kabul etmedi. Bizim de taleplerimiz var. Bazı futbolculara kesilen 36 milyon TL'yi bulan cezalar var. Belgesi elimizde.. Nedense başkan kabul etmiyor ve ödemeye yanaşmıyor."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!