Galatasaray ve Beşiktaş'ın gol dakikaları
Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'de son 15 dakikalarda tam 17'şer gol attılar ve son çeyrekteki gayretleriyle çok sayıda puan topladılar.
Ayrıca Transfermarkt verilerine göre iki takım 90. dakikadan sonra 5'er gol kaydetti. Süper Lig'de uzatma dakikalarında Beşiktaş ve Galatasaray kadar başka gol atan takım bulunmuyor. İki ekip de maçların son anlarına kadar yılmadan hücum etmenin faydasını 5'er golle görmüş durumda.
GALATASARAY'IN GOL DAKİKALARI
Galatasaray son 15 dakikadan sonra en çok gol attığı 15 dakikalık dilimi 30-45. dakikalar arasında yaşıyor. Cimbom bu süreçte 14 gol kaydederken sarı kırmızılı takımın en az gol attığı çeyrek ise maçın ilk 15 dakikası ve 60-75. dakikalar arası. Galatasaray bu bölümlerde 8'er gol kaydedebildi.
Galatasaray'ın en çok gol yediği çeyrek saat ise yine son 15 dakika oldu ve Cimbom 75. dakikalardan sonra kalesinde 10 gol gördü.
BEŞİKTAŞ'IN GOL DAKİKALARI
Siyah beyazlılar son 15 dakika haricinde en çok gol attığı 15 dakikalık dilimi 15-30. dakikalar arasında yaşıyor. Beşiktaş bu bölümde 11 gol atmayı başardı. Beşiktaş en az gol attığı çeyreği ise Galatasaray'ın en çok gol attığı 2. çeyrek olan 30-45. dakikalar arasında yaşıyor. Beşiktaş 30-45. dakikalar arasında sadece 5 gol atabildi.
Beşiktaş'ın en çok gol yediği 15 dakikalık dilimse en çok gol attığı bölümler olan 75-90 ve 15-30 dakikaları arasında oldu. Kartal bu bölümlerde 7'şer gol yedi.
Spor Toto Süper Lig ile ilgili son gelişmelere Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

