comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Transfer: Cengiz Ünder için teklif itirafı (22 Mart 2018 Perşembe)

22 Mart 2018, Perşembe 16:54
Galatasaray Transfer: Cengiz Ünder için teklif itirafı (22 Mart 2018 Perşembe)

Galatasaray Transfer Son Dakika gelişmeleri burada. Galatasaray'ın Cengiz Ünder için teklif yapıp yapmadığı merak edilirken Ömer Uzun'dan açıklama geldi. 

Galatasaray Transfer Haberleri konusunda tüm gelişmeleri FutbolArena'da yer alıyor. Galatasaray Transfer Son Dakika sıcak gelişmesi olarak Cengiz Ünder'in menajeri Ömer Uzun'dan açıklama geldi. GS transfer listesi ve Galatasaray transfer çalışmalarından son gelişmeleri sizlere aktarıyoruz. 

Cengiz Ünder'in menajeri Ömer Uzun, FutbolArena'ya verdiği röportajda Galatasaray'dan teklif gidip gitmediğine dair soruya yanıt verdi.
 

Galatasaray, Cengiz Ünder'i transfer etmek istedi mi?


Cengiz Ünder'in Roma'da ilk dönemlerinde beklenen performansı sergileyememesi üzerine Galatasaray'ın kiralık olarak transfer edeceği iddiaları basında yer almıştı. Cengiz Ünder'in menajeri Ömer Uzun, FutbolArena'ya verdiği röportajda Galatasaray'ın böyle bir girişimi olmadığını belirterek, "Hayır, Galatasaray'dan devre arasında böyle bir talep gelmedi." dedi.

 

Cengiz Ünder'in bonservis bedeli ne kadar? Cengiz Ünder transfer olacak mı?


"Bu arada şunu da eklemek gerekiyor. Cengiz ile daha yeni beraberdim. Durumdan inanılmaz rahatsız. Çünkü bu konularla ilgili herkes bir şeyler söylüyor. Şu takım 100 milyon euro verdi, bu takım 150 milyon euro teklif etti. Şu takım istiyor, bu takım bilmem ne oluyor. Bunların hiçbiri doğru değil. Yaklaşık 4-5 senedir Cengiz'in temsilciliğini yapıyoruz. Biz zaten kariyerlerini hep beraber planlıyoruz. Bu konularla ilgili çok fazla konuşmuyoruz. Çünkü zamanı gelince zaten transfer oluyor,  açıklanıyor. Ama bizim dışımızda maalesef herkes bu konularla ilgili konuşuyor, rakamlar söylüyor. Biz de inanamıyoruz, Cengiz de inanamıyor. İnsanlardan bu haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!