comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray taraftarlarından Selçuk İnan'a protesto, Muslera'ya destek

24 Eylül 2017, Pazar 19:07
Galatasaray taraftarlarından Selçuk İnan'a protesto, Muslera'ya destek

Galatasaray taraftarları Bursaspor maçında da Selçuk İnan ısınmaya çıktığı anda kaleci Muslera tezahüratında bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 6. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediye stadında oynanacak maç öncesinde sarı kırmızılı futbolculardan Selçuk İnan ısınmaya çıktığı anda, Galatasaray taraftarları Muslera'ya destek oldu.
 

Galatasaray taraftarlarında Selçuk İnan'a protesto


Galatasaray taraftarlarının son 2 sezonda sergilediği performansından dolayı tepki gösterdiği Selçuk İnan'ın, 2 hafta önce Antalyaspor maçında oyuna girdikten sonra kaptanlığı Muslera'dan alması kamuoyunda ve taraftarların gözünde tepki çekmişti. Sarı Kırmızılı taraftarlar Kasımpaşa maçında olduğu gibi Bursaspor deplasmanında da Selçuk İnan ısınmaya çıktığında Muslera'ya destek verdi. 

Bursaspor - Galatasaray maçı öncesinde Selçuk İnan ısınmak için sahaya çıktığında Galatasaray taraftarları Muslera'yı " I love you Muslera" diye çağırıp " Büyük kaptan tezahüratı yaptı. 
 

Igor Tudor, Bursaspor - Galatasaray maçında kimleri oynattı?


Galatasaray'da bu maç öncesinde eksik bir oyuncu bulunmazken, Bursaspor'da Sercan Yıldırım, Serdar Kurtuluş ve Emre Taşdemir'in sakatlıkları nedeniyle takımlarını yalnız bıraktılar.
LİNNES YEDEK KULÜBESİNE...

Kasımpaşa maçını kazanan kadroyu bozmayan ve kaleyi Muslera'ya emanet eden Igor Tudor, stoper tercihlerini Maicon ile Serdar Aziz'den yana kullandı. Sol bekte Latovlevici sahaya sürülürken, sakatlığını atlatan Martin Linnes yedek kulübesine çekildi. Sağ bek için Marino tercihi değişmedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!