comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray sol bek konusunda kararını veriyor!

03 Ocak 2018, Çarşamba 15:50
Galatasaray sol bek konusunda kararını veriyor!

Galatasaray muhabiri Metin Karabaş, FutbolArena'ya Galatasaray'ın sol bek transferindeki gündemini aktardı.

FutbolArena Röportaj - Galatasaray transfer sezonunda önceliği sol beke vermiş durumda. Fanatik gazetesi Galatasaray muhabiri Metin Karabaş sol bek transferinin bu hafta netleşeceğini söyledi. Gündemdeki isimler Patrice Evra ve Kwadwo AsamoahGalatasaray transfer gündemindeki son dakika gelişmeleri FutbolArena'da!


Galatasaray Patrice Evra ile anlaştı mı?


Metin Karabaş'ın açıklamaları şöyle, "Galatasaray acil olarak bir sol bek arıyor. Patrice Evra menajerler tarafından önerilmişti Galatasaray'a. Görüşmeler oldu ve anlaşma şuan uzak görünmüyor. Hem Galatasaray'ın hem Evra'nın bu transfere bakışı paralellik gösteriyor. Belki biraz zaman konusunda anlaşmazlıklar var. Galatasaray 6 aylık bir transfer düşünürken, Evra 1.5 sezonluk bir sözleşme istiyor." dedi.

ÖNCELİK ASAMOAH'TA
"Galatasaray'ın birinci önceliği ise Asamoah." diyen Karabaş şöyle devam etti. "Bu hafta içerisinde artık Asamoah konusunda da somut bir gelişme olacak ve Galatasaray yönünü ona göre belirleyecek. Oyuncu yönünde değişen bir durum yok aslında ama Juventus'un tutumu oyuncuyu bırakmama yönünde. Onlar da sol beke oyuncu transfer etmek istiyor. Eğer Juventus, o bölgeye istediği oyuncuyu transfer edebilirse Asamoah'ın da Galatasaray'a Ocak ayında gelmesi çok daha muhtemel görünüyor." dedi. 

SON İHTİMAL CAROLE

Metin Karabaş sol bek pozisyonu için sol ihtimalin ise Lionel Carole olduğunu söyledi ve  "Bir ihtimal de Lionel Carole'un takıma dönmesi. Bu hafta içerisinde Galatasaray'da sol bek sorunu çözülecek." dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!