comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Pato transferinde son dakika gelişmesi (Pato kimdir?)

22 Ocak 2019, Salı 13:03
Galatasaray, Pato transferinde son dakika gelişmesi (Pato kimdir?)

Galatasaray'da gündem golcü transferi. Sarı kırmızılı takımın gündemine gelen Pato için flaş bir iddia gündeme geldi.

FutbolArena - Çin ekiplerinden Tianjin Quanjian takımında forma giyen Pato'nun adı Galatasaray ile anılıyordu. Habertürk Gazetesi'nin son dakika haberine göre, Galatasaray yönetimi Pato transferinde mutlu sona ulaşmak üzere.


Galatasaray, Pato'yu transfer etti mi?


Ankaragücü karşısında aldığı 6-0'lık skor ile Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da gündemin birinci ana maddesi golcü transferi. Habertürk Gazetesi, Galatasaray'ın Pato transferinde mutlu sona ulaşmak üzere olduğunu duyurdu. Haberde, Galatasaray'ın Brezilyalı golcü Pato ile prensip anlaşmasına vardığı ve Çin kulübü ile görüşmeleri sürdürdüğü aktarıldı.


Pato kimdir?


2008 ve 2013 yıllarında İtalya'nın Milan takımında forma giyen ve sıkça adından söz ettiren Brezilyalı yıldız Pato yaşadığı sakatlıklar nedeni ile tam anlamı ile beklentileri karşılayamadı. Henüz 29 yaşında olan Brezilyalı golcü Milan macerasından sonra ülkesine döndü. Brezilya'da Corinthians, Sao Paulo takımlarının formasını da giyen Pato son olarak Çin'in yolunu tuttu.

Çin Ligi ekiplerinden Tianjin Quanjian takımında forma giyen Pato bu sezon Tianjin Quanjian takımı forması ile 33 karşılaşmada 19 gol, 5 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Pato'nun Çin kulübü Tianjin Quanjian ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!