comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Odeabank 2 transferi resmen açıkladı

24 Ocak 2018, Çarşamba 19:01
Galatasaray Odeabank 2 transferi resmen açıkladı

Transfer yasağını kaldıran Galatasaray Odeabank, Litvanyalı guard Adas Juskevicius ve tecrübeli basketbolcu Caner Topaloğlu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

FutbolArena - Galatasaray'ın eski başkanı Dursun Özbek, FutbolArena'nın dün akşam duyurduğu gibi Russ Smith'in 275 bin dolarlık alacağını ödeyerek transfer yasağını kaldırdı. Galatasaray Odebank bu gelişmenin ardından peş peşe 2 transferi açıklayarak, Adas Juskevicius ve Caner Topaloğlu'nu kadrosuna kattı.


 

Galatasaray Odebank'ın yeni transferi Adas Juskevicius kimdir?


Başantrenör Oktay Mahmuti'nin takımın başına geçmesinin ardından değişme giden Galatasaray Odeabank, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, bu kapsamda Litvanyalı guard Adas Juskevicius'u kadrosuna kattı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Juskevicius'u ile 1,5 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladığı belirtildi.

27 yaşındaki basketbolcu, basketbol altyapısını Zalgiris Kaunas'ta aldı. Litvanyalı basketbolcu, Zalgiris Kaunas'ın dışında Aisciai Kaunas, BC Prienai, Eisbren Bremerhaven, Lietuvos Rytas, Basket Zaragoza ve Lietkabelis ekiplerinde forma giydi.
 

Galatasaray Odebank'ın yeni transferi Caner Topaloğlu'nun kariyeri


Galatasaray Odeabank, Litvanyalı basketbolcu Adas Juskevicius'in ardından bir transferini daha duyurdu. Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli basketbolcu Caner Topaloğlu ile sözleşme imzalandığı belirtildi.

33 yaşındaki oyuncu, daha önce 2009 ile 2012 yılları arasında Galatasaray'da forma giydi. Topaloğlu, Ülker, Banvit, Pınar Karşıyaka, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Tofaş ekiplerinde de mücadele etmişti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!