comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Lisesi'nin 150. yıl balosunda soğuk rüzgarlar

11 Aralık 2018, Salı 18:02
Galatasaray Lisesi'nin 150. yıl balosunda soğuk rüzgarlar

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile eski başkan Dursun Özbek, balo gecesinde bir araya gelip sohbet etmedi.

FutbolArena Özel - Galatasaray Lisesi'nin 150. Yıl Balosu, dün Wyndham Otel'de gerçekleşti. Candan Erçetin'in sahne aldığı gecede Galatasaray Kulübü'nün önemli isimleri buluştu.
 

Mustafa Cengiz, Dursun Özbek ile neden konuşmadı?


150.Yıl Balosuna Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, sarı kırmızılı kulübün eski başkanları Faruk Süren, Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek, TFF Başkanvekili Ali Dürüst ve camianın önemli isimlerinden Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Fransa İstanbul Başkonsolosu Muriel Domenach ile birlikte Adnan Öztürk, Burak Elmas gibi birçok eski yönetici de davete katıldı.

DURSUN ÖZBEK İLE SELAMLAŞMADI
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile eski başkan Dursun Özbek, gecede bir araya gelip sohbet etmedi. Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in Candan Erçetin'in sahne almasını beklemeden geceden ayrılması birçok üyenin dikkatini çekti.

Ancak Galatasaray Başkanı Cengiz'in Spor Bakanlığı'nda bu sabah sarı kırmızılı kulüple alakalı yapacağı görüşme ve 06:00'da Ankara'ya seyahat edeceği için geceden erken ayrıldığı ortaya çıktı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!