comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray - Konyaspor maçına dikkat çeken hakem ataması

21 Ağustos 2019, Çarşamba 15:29
Galatasaray - Konyaspor maçına dikkat çeken hakem ataması

Süper Lig'de ikinci haftanın hakemleri açıklanırken, Galatasaray - Konyaspor maçının hakemi dikkat çekti.

FutbolArena - Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun ikinci haftasında görev yapacak hakemler açıklandı. MHK tarafından yapılan atamalarda Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak maçın hakemi dikkat çekti. Bu karşılaşmaya Mete Kalkavan atanırken, 3 yıl sonra sarı kırmızılıların bir iç saha maçında düdük çalacak. 
 

Süper Lig 2. hafta maçları ve hakemleri


Süper Lig'in ikinci haftasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray - Konyaspor maçında Mete Kalkavan görev yapacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak. Maçın dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç, VAR'ın başında da Mustafa Öğretmenoğlu olacak. 

Mete Kalkavan'ın görev aldığı 19 karşılaşmada Galatasaray, 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. FIFA kokartlı hakem, sarı-kırmızılıların en son 29 Nisan 2019'da deplasmanda Konyaspor karşı oynadığı maçı yönetti. Müsabaka başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona ermişti. Mete Kalkavan, düdük çaldığı maçlarda sarı-kırmızılı futbolculara 41 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gösterirken, rakip takımlara ise 41 sarı, 5 kırmızı çıkardı. 
İstanbul bölgesi hakemi, aynı zamanda yaklaşık 3 yıl sonra Galatasaray'ın bir iç saha karşılaşmasında düdük çalacak. Kalkavan, Türk Telekom Stadyumu'nda en son 8 Mayıs 2016 tarihinde Beşiktaş derbisinde düdük çalmıştı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 1-0 kaybetmişti. 



Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!