comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Kagawa'yı transfer edecek mi? Cimbom'da Japon dönemi

06 Nisan 2018, Cuma 10:02
Galatasaray Kagawa'yı transfer edecek mi? Cimbom'da Japon dönemi

Galatasaray'da Nagatomo'nun performansı ve iş disiplini yüzleri güldürürken, sarı kırmızılılar için bir başka Japon oyuncu Kagawa'nın transferi gündemde.

FutbolArena - Galatasaray'da Japon jenerasyonu fikri hakim oluyor. Yuto Nagatomo'nun ekonomik bir maliyetle iyi bir performans sergilemesi Galatasaray teknik heyet ve yönetimini sevindirirken tecrübeli oyuncunun yanına bir de vatandaşını transfer etme fikri doğru. Galatasaray Borussia Dortmund'un Japon yıldızı Shinji Kagawa'nın peşine takıldı. Son dakika Galatasaray Transfer haberleri FutbolArena'da!


Galatasaray Nagatomo'nun bonservisini alacak mı?


Galatasaray'ın devre arasında İnter'den kiralık olarak kadrosuna kattığı ve hızlı bir alışma döneminden geçerek takıma hemen katkı vermeye başlayan Nagatomo'nun performansından memnun olduğu biliniyor. Teknik Direktör Fatih Terim de Nagatomo'nun takımda kalmasını istediğini basın toplantısında açıkça dile getirmişti. 

İnter'deki sözleşmesi gelecek sezon sonunda bitecek olan Nagatomo'nun bu yaz bonservisi alınmaya çalışılacak. İstanbul'da mutlu olan Nagatomo'nun da devamlı ilk 11'de oynadığı bir takımda olmaktan mutlu olduğu düşünülüyor.


Galatasaray Nagatomo ve Kagawa'yı transfer edecek mi?


Galatasaray'da plan Nagatomo ve Kagawa'yı transfer ederken bir Japon jenerasyonu yakalamak. Geçmişte Fatih Terim'in Galatasaray'ın başındaki ilk dönemi olan 1996-2000 sezonlarında Galatasaray bir Rumen jenerasyonu yakalamış ve Hagi ile Popescu önderliğinde İlie ve Filipescu gibi oyunculardan da verim almıştı. Fatih Terim 4. döneminde de buna benzer bir Japon jenarasyonu yakalamak istiyor. 
 

Shinji Kagawa kimdir, kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor?


29 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu 2010 yılında transfer olduğu Borussia Dortmund'da Jürgen Klopp döneminde sergilediği performansla kariyerinin zirvesine çıktı. 2012 yılında Manchester United'a transfer olan Japon futbolcu, 2014'te yeniden Dortmund'a döndü. Bu sezon 18 lig maçında forma giyen Kagawa toplamda 26 maçta 6 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Shinji Kagawa, Japonya Milli Takımı'nda da 89 kez forma giydi ve 29 gol kaydetti. Kagawa'nın takımıyla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!