comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Ivan Strinic transferi için kolları sıvıyor

13 Ağustos 2017, Pazar 09:33
Galatasaray, Ivan Strinic transferi için kolları sıvıyor

Galatasaray yönetimi sol bek transferi için Kwadwo Asamoah'tan gelebilecek olumsuz yanıt ihtimaline göre hareket ederken Ivan Strinic ile masaya yeniden oturacak.

FutbolArena - Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken yönetimin hedefi sol bek noktası. Bu mevki için Kwadwo Asamoah'ı ilk sıraya koyan Galatasaray, Ivan Strinic ile de görüşmelerini sürdürecek. Galatasaray Transfer ile ilgili son dakika gelişmeleri FutbolArena'da

Bu sezon kadrosunu neredeyse sil baştan oluşturan Galatasaray'ın transferdeki yeni hedefi sol bek... Lionel Carole'den memnun olmayan Igor Tudor, uzun süredir listede olan vatandaşı Ivan Strinic'i yönetime önermişti.
 

Galatasaray, Ivan Strinic'i transfer edecek mi?


Juventus ile Kwadwo Asamoah konusunda çalışmalarını yürüten Galatasaray, olumsuz bir yanıt alması halinde rotayı beklemeksizin Napoli'ya çevirecek. Fanatik'in haberine göre, Galatasaray Yönetimi, bu hafta temasları sıklaştıracak. Strinic'i elde hazır tutmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Juventus'un kapısını son kez çalacak ve Asamoah konusunda bir ilerleme yaşanmazsa, Hırvat savunmcıyla resmi sözleşme imzalanacak 
Sarı kırmızılı takımla ilgili diğer gelişmeler için Galatasaray Haberleri özel sayfamızı takip edebilirsiniz.


Galatasaray'ın ilgilendiği Ivan Strinic kimdir?


Galatasaray'la ismi anılan Ivan Strinic 29 yaşında ve sol bekte forma giyiyor. 1.86 boyundaki futbolcu aynı zamanda Hırvatistan milli takımında da görev yapıyor. Geçen sezon Napoli formasıyla 15 maça çıkan Hırvat futbolcunun kulübüyle 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!