comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray ile anılan Batshuayi Monaco yolunda! Henry transferi açıkladı

11 Ocak 2019, Cuma 19:07
Galatasaray ile anılan Batshuayi Monaco yolunda! Henry transferi açıkladı

Ara transfer döneminde sık sık Galatasaray'a yazılan Michy Batshuayi, Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'ya transfer oluyor.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray Transfer gündemini meşgul eden Michy Batshuayi yeni kulübünü buldu. Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'nun teknik direktörü Thierry Henry, yıldız oyuncu ile görüştüklerini açıkladı.
 

Michy Batshuayi hangi takıma transfer olacak?


Goal sitesinin haberine göre Michy Batshuayi'nin menajeri Monaco ile görüşmek üzere Fransa'ya gitti. Valencia'dan ayrılmak için gün sayan yıldız futbolcunun Monaco yolunda olduğu ifade edildi.

Öte yandan Fransa basınına konuşan Monaco teknik direktörü Henry, bu transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Görüşmeleri doğrulayan Henry, "Michy Batshuayi ile ilgileniyoruz. Neler olacağını göreceğiz." dedi. Sezonun ikinci yarısında kabustan kurtulmayı hedefleyen Monaco, Falcao'yu takımda tutma kararından sonra Batshuayi transferiyle taraftarlarını sevindirdi.
EVERTON OPSİYON ŞARTI KOYDU

Öte yandan İngiliz basınında yer bulan haberlere göre Everton'un golcü futbolcuyu kiralık olarak değil bonservisiyle almak istediği ve bu yüzden de kiralık alsa bile opsiyon hakkına sahip olmak istediği iddia edildi. 
 

Batshuayi Galatasaray'a transfer olacak mı?


Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde TRT Spor'dan Ersin Düzen'in haberine göre, Galatasaray Valencia'da kiralık olarak forma giyen Batshuayi'yi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu iddia edilmişti. 

Galatasaraylı yöneticilerden FutbolArena'ya yapılan açıklamada ise Batshuayi'nin kesinliklerinde gündemlerinde olmadığı ifade edildi. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!