comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray Haberleri, Galatasaray Transfer Haberleri (Manuel Fernandes, Yevhen Seleznyov, Nikola Kalinic 9 Aralık 2018)

09 Aralık 2018, Pazar 10:31
Galatasaray Haberleri, Galatasaray Transfer Haberleri (Manuel Fernandes, Yevhen Seleznyov, Nikola Kalinic 9 Aralık 2018)

Galatasaray Haberleri arasında günün öne çıkan transfer iddialarını derledik. Danny Welbeck, Nikola Kalinic, Manuel Fernandes ve Seleznyov iddiaları ön plana çıkıyor. Galatasaray Transfer Haberleri arasında 9 Aralık Pazar günü dikkat çeken iddialar haberimizde.

Galatasaray Transfer Haberleri yeni isimlerle gündeme geldi. Golcü arayışını sürdüren Galatasaray ile ilgili son dakika gelişmeleri bu haberde. Galatasaray Transfer Haberleri arasında günün öne çıkan gelişmelerinde neler var? Galatasaray Haberleri arasında golcü olarak Welbeck, Kalinic, Seleznov isimleri bulunuıyor. Galatasaray'daki transfer gelişmeleri haberimizde...
 

Galatasaray Transfer: Nikola Kalinic gelecek mi?


Ocak ayında kadrosuna iki forvet atmak isteyen G.Saray Alan'ın ardından şimdide gözünü Atletico Madrid'de gözden düşen Kalinic'e çevirdi. Güneş'in haberine göre Cim Bom, Hırvat golcü için İspanyollar'a kiralama teklifinde bulunacak. 
 

Galatasaray, Danny Welbeck'i transfer edecek mi? (9 Aralık Pazar)


Galatasaray'da Danny Welbeck ile ilgili iddialar bitmiyor. Sarı kırmızılı takımın yaz transfer döneminde de almak istediği Welbeck, devre arasında daha parçalı formaya daha da yaklaşacak. Irish Mirror'un iddiasına göre Galatasaray golcü oyuncu için teklifte bulunacak.

Galatasaray Transfer: Arsenal'den Danny Welbeck kararı
 

GS Transfer: Galatasaray Yevhen Seleznyov'u aldı mı?


Öte yandan Seleznyov, Galatasaray'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ukraynalı golcü "Sezon başında beni Galatasaray'a göndermediler. Sonra da kadro dışı bıraktılar. Hırsımdan ağladım. Bu fırsat hayatta insana bir kez gelir. Galatasaray'da oynamak istiyorum Kim Galatasaray'da oynamak istemez ki? Türkiye'nin 1 numaralı kulübü. Eğer kulübüm izin verirse ara transferde Galatassaray'a giderim." dedi.


Galatasaray Manuel Fernandes'i transfer edecek mi?


Öte yandan transferiyle ilgili konuşan bir diğer isim de Manuel Fernandes oldu. Portekizli yıldız, "Lokomotiv Moskova yönetimiyle uzun süredir sözleşme konusunda sorun yaşayan ve kendisine saygısızlık yapıldığını söyleyen Manuel Fernandes, ligde 2-1 kazandıkları Orenburg maçının ardından "Şu anda sezon sonuna kadar devam eden bir sözleşmem var. Lokomotiv Moskova eğer bir sözleşme teklif ederse burada kalırım ama tabi futbolun neler getireceği hiç belli omaz." diye konuştu. 
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!