Galatasaray Haberleri - Galatasaray Transfer Haberleri (24 Temmuz 2018)
FutbolArena - Galatasaray’la ilgili gündemde yer bulan tüm haberler FutbolArena farkıyla sizlerle buluşuyor.
Gazetelerde Bugünün Galatasaray Haberleri (24 Temmuz Salı GS haberleri)
Fanatik, Fotomaç, AMK gibi gazeteler başta olmak üzere diğer gazete haberlerindeki Galatasaray adına yaşanan son gelişmeler derlendi. Fanatik Gazetesi Galatasaray Haberleri, Milliyet Gazetesi Galatasaray Haberleri, Fotomaç Gazetesi Galatasaray Haberleri, AMK Gazetesi Galatasaray Haberleri, Sabah GS Haberleri aramalarında istediğiniz sonuçların hepsini derledik. Bu aramaların hepsini bulabileceğiniz galerimizdeki haberler şu şekilde...
Galatasaray’ın yıldızı Younes Belhanda’ya dev talip!
Borussia Dortmund’un Galatasaray’ın geçtiğimiz yaz Dinamo Kiev’den kadrosuna kattığı Younes Belhanda ile ilgilendiği iddia edildi.
Galatasaray’ın Faslı yıldızı Younes Belhanda’yla ilgili Fransız basınından gündem yaratacak bir transfer iddiası ortaya atıldı.
Cim Bom’un geçtiğimiz yaz Dinamo Kiev’den kadrosuna kattığı 28 yaşındaki 10 numara için Alman devi Borussia Dortmund’un devrede olduğu öne sürüldü.
Fanatik
Galatasaray’da sürpriz ayrılık: Muslera!
Gomis, Rodrigues, Belhanda ve Feghouli derken beklenmedik bir teklif geldi. Abdurrahim Albayrak’ın, "Sürpriz ayrılık yaşanabilir" açıklamasının perde arkasındaki ismin Muslera olduğu ortaya çıktı. Kalecisi Alisson’u 75 milyon Euro’ya Liverpool’a satan Roma gözünü Galatasaray’ın panterine çevirdi. Cimbom kapıyı 20 milyon Euro’dan açtı.
Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın İsviçre kampındaki "Sürpriz ayrılık olabilir" açıklamasının perde arkasını aralanıyor. Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberine göre; Gomis, Rodrigues, Belhanda ve Feghouli ile ilgili transfer iddiaları dolaşsa da Roma’nın Muslera için Galatasaray’a teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Brezilyalı Alisson’u 75 milyon Euro’ya Liverpool’a satan, ikinci file bekçisi Skorupski’yi de 9 milyon Euro’ya Bologna’ya gönderen İtalyan ekibinin ilk hedefi kalesini sağlama almak.
TAFFAREL’DEN BİLGİ ALDILAR
Roma, Kopenhag’dan Robin Olsen’i 12 milyon Euro’ya alarak ilk hamlesini yaptı. İtalyan devinin yetkilileri, Alisson’u Brezilya Milli Takımı’nda çalıştıran Taffarel’den de Galatasaray’daki öğrencisi Muslera hakkında bilgi aldı. Lazio forması ile 4 senelik Serie A deneyimi bulunan Uruguaylı kaleci, İtalyan pasaportuna da sahip. Sezon içinde iki günlük izinlerde soluğu Roma’da alan Muslera, İtalya ile bağlarını koparmadı. UEFA kararı yüzünden oyuncu satmadan bonservis harcaması yapamayan G.Saray, Trezeguet ve Emre Akbaba’nın transferlerinden sonuç alamadı. Yönetimin 20 milyon Euro üzeri teklif gelirse Muslera’yı satmayı düşünebileceği öğrenildi.
G.SARAY’DA MUSLERA
7 SEZON
281 MAÇ
281 İLK 11
30 SARI
2 KIRMIZI
Sabah
Tarık Çamdal’a teklif yok
Galatasaray’da kadroda düşünülmeyen tarık Çamdal’ın herhangi bir talibi yok.
Cim-Bom’da yıllardır en çok tartışılan isimlerden biri olan ve son olarak kampa götürülmeyen Tarık Çamdal’a teklif gelmediği belirlendi.
Tarık Çamdal’ın, Çaykur Rizespor’a önerildiği ama Karadeniz ekibinin oyuncuyu istemediği belirtildi.
(Milliyet)
Galatasaray’da Denayer bekleyişi
Galatasaray, Jason Denayer’in adeta yolunu gözlüyor.
Premier Lig ekibi Manchester City ile kampta olan Belçikalı futbolcu, sarı-kırmızılılara haber göndererek dönmek için elinden gelen her şeyi yapacağını bildirdi.
Yeniden Galatasaray forması giymek isteyen Denayer’in kulübüne de rest çekmeye hazırlandığı belirtildi. Denayer’in şampiyonluk yaşadığı Galatasaray dışında başka bir kulübe kiralık verilmesi halinde buna karşı çıkacağı da aktarıldı. Galatasaray, Belçikalı stoperle anlaşmasına karşın kulübü City’nin kararını bekliyor.
Fanatik
’Onyekuru’ya hanım bozuk attı!’
Henry Onyekuru ile sözleşme imzalayana kadar görüşmeleri herkesten gizlediklerini anlatan Başkan Cengiz, "Karıma bile söylemedim. Abdurrahim de Fatih de söylemedi. Hanım bozuk attı ama bu işler böyle olur" diye konuştu.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, FANATİK’e yaptığı açıklamada hem transfer çalışmaları hem de takımdaki son durum hakkında bilgi verdi. Valencia maçında gol atan Onyekuru’nun gelişini değerlendiren Cengiz, "Henry Onyekuru transferi gizli oldu. Karıma bile söylemedim. Abdurrahim de Fatih de söylemedi. Bu basın ile aramızdaki seviyenin aynı olduğunu gösterdi. Hanım bozuk attı ama bu işler böyle olur. Hocanın izleyip gelişimini takip ettiği bir oyuncuydu" ifadelerini kullandı.
’Milan önce bizi aradı’
UEFA’nın Milan’a verdiği men cezasının CAS tarafından kaldırılmasını yorumlayan Cengiz, "Milan başkanı, UEFA’ya gitmeden önce beni aradı. Bizi örnek göstereceğini söyledi. Bizden de doneleri alarak başvurdular" dedi. Başkan, Tunus’ta hazırlık maçı ayarlanmasının sebebini ise "140 bin Euro artı bütün masraflarımız onlardan. Yayın geliri maç başı 100 bin Euro. Onlar davet etti. Maçı alma sebebimiz gelir" sözleriyle açıkladı.
’Terim’in hamlesi büyük’
"Kampa 8 genç oyuncunun birden gelmesi bizi mutlu etti" diyen Cengiz, "Terim’in bu hamlesi çok büyük. Eğer gençler başarılı olursa hem biz kazanacağız hem de Türk futbolu. Mevcut kadrodaki futbolcuların mutlaka problemleri olacaktır. Hangi ailede problem yok? Her zaman söylediğim gibi, öncelik Galatasaray" açıklamasını yaptı.
Fanatik
Ndiaye’ye başka teklif yok
Cim Bom’a müjdeli haber... Galatasaray’ın kiralamak için düğmeye bastığı Badou Ndiaye, Premier Lig’de kalmak için fırsatları değerlendirmek istiyordu. Ancak şu ana kadar Stoke City’ye tatmin edici bir teklifin ulaşmadığı ortaya çıktı.
Bu da, Sarı-Kırmızılı ekibi bu transfer girişiminde oldukça şanslı kılıyor. Teknik direktör Fatih Terim’in bizzat araya girerek Florya’ya davet ettiği Ndiaye konusunun bu hafta çözüme kavuşturulması hedefleniyor.
Fanatik
Galatasaray’da Emre Akbaba tamam! Sıra Alanyaspor’da...
Ndiaye’de olduğu gibi, Emre Akbaba transferinde de Fatih hocanın devreye girerek, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunu ikna ettiği öğrenildi. Sarı- Kırmızılılar şimdi Alanyaspor’la pazarlıklara devam ediyor. Masada birkaç formül var.
Cim Bom’un transfer gündemindeki isimler için teknik patron Fatih Terim bizzat devreye girerek ikna yöntemini deniyor. Önce Ndiaye ile görüşen tecrübeli hocanın, son olarak Emre Akbaba’yla da transfer konusunu konuştuğu öğrenildi. Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan da transfer teklifleri alan ve Alanyaspor’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Kırmızılılar’a yeşil ışık yakmış durumda. Galatasaray cephesi şimdi Alanyaspor Yönetimi ile pazarlık halinde ve görüşmeler devam ediyor.
Maksimum 2-3 milyon Euro
Transferin gerçekleşmesi için masada birkaç formülün olduğu da gelen haberler arasında. Emre Akbaba’nın kontratı bu sezon bittiğinde sona erecek. Bu da Ocak ayında bir başka takımla bedavaya anlaşabileceği anlamına geliyor. Sarı Kırmızılılar bu kozu da kullanarak maksimum 2-3 milyon Euro aralığında işi bitirmek istiyor.
Kira da olabilir, takas da
Ayrıca Avrupa’da örneklerinin görüldüğü gibi, Emre’nin kiralanıp sezon sonunda mecburi bonservis bedeliyle tamamen alınması da gündemde. Tolga Ciğerci, Carole, Tarık ve Ahmet Çalık gibi gözden çıkarılan oyuncuların takasta kullanılıp bonservisten düşülmesi de seçenekler arasında yer alıyor.
Alanya formasıyla sezonu 32 lig maçında 14 gol 10 asistle kapatan 25 yaşındaki Emre, üç büyükleri peşinden koşturuyor.
Fanatik
Tunus’ta Galatasaray bereketi
Galatasaray 28 Temmuz Cumartesi günü Tunus’ta Club Africain takımıyla hazırlık maçı oynayacak. Bu haber Rades kentinde büyük heyecan yarattı. 60 bin kapasiteli Olimpiyat Stadı’ndaki maç için şimdiden 40 bin bilet satıldığı duyuruldu.
Galatasaray’ın 28 Temmuz Cumartesi günü Tunus’un Rades kentinde Club Africain ile oynayacağı hazırlık maçına büyük ilgi var. Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maç için şimdiden 40 bin bilet satıldığı duyuruldu. Geçen sezonu Tunus 1. Ligi’nde 3. sırada bitiren Club Africain, bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Son derece ateşli bir taraftar topluluğuna sahip olan Tunus temsilcisiyle oynanacak bu maç, Galatasaray için sıkı bir deplasman sınavı olacak gibi görünüyor.
Eksikler takıma katılacak
Kadrosunda yıldız oyuncusu bulunmayan Africain’le oynanacak karşılaşmaya kadar, Galatasaray’da izinli olan isimlerin de takıma katılması bekleniyor. Tunus kulübü, Galatasaray’ın bu maç için yapacağı tüm deplasman masraflarını karşıladığı gibi, ekstra 140 bin Euro’luk ödemede bulunacak. Ayrıca Cim Bom’a 100 bin Euro’luk yayın geliri verileceği ifade edildi.
Fanatik
Galatasaray, Sakaryaspor ile karşılaşacak
Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yarın oynanacak maç, saat 19.00’da başlayacak. İki takım 11 yıl aradan sonra ilk kez bir maçta birbirine rakip olacak.
Galatasaray Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın deplasmanda TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Sakaryaspor ile karşılaşacak.
Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak maç, saat 19.00’da başlayacak.
Süper Lig’den 2006-2007 sezonunda düşen ve eski günlerini arayan Sakaryaspor ile Galatasaray, 11 yıl sonra ilk kez bir maçta karşı karşıya gelecek. İki takım, son olarak 28 Nisan 2007’de oynanan ve Galatasaray’ın 3-0 üstünlüğüyle sona eren lig müsabakasında rakip olmuştu.
Yeni sezon çalışmaları kapsamında İsviçre’de yaptığı kampı tamalayan Galatasaray, Sakaryaspor müsabakasıyla 4. hazırlık maçını oynayacak.
Sarı-kırmızılılar, hazırlık maçlarında İsviçre’nin Wil 1900 takımını 1-0 yenerken, Hollanda temsilcisi PSV’ye 3-1, İspanya ekibi Valencia’ya ise 2-1 mağlup oldu.
AA