comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray - Gençlerbirliği maçı Fırat Aydınus'un penaltı sonrası Tolga Ciğerci'ye olay sözler! "Resmen bilerek..."

11 Mart 2017, Cumartesi 20:37
Galatasaray - Gençlerbirliği maçı Fırat Aydınus'un penaltı sonrası Tolga Ciğerci'ye olay sözler!

Galatasaray - Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında Fırat Aydınus'un verdiği üst üste penaltı kararları geceye damgasını vurdu. Tolga Ciğerci'nin penaltı pozisyonunda ise sarı kırmızılı futbolcuya büyük tepki gösterdili. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 24. haftasında oynanan Galatasaray - Gençlerbirliği maçında hakem Fırat Aydınus verdiği 3 penaltı kararıyla geceye adeta damgasını vurdu. Karşılaşmanın hemen başında Galatasaray lehine penaltı veren Fırat Aydınus, ikinci yarıda 2 dakika arayla peş peşe Gençlerbirliğ lehine iki penaltı kararı verince Galatasaray taraftarları büyük tepki gösterdi. 


Galatasaray - Gençlerbirliği maçı Fırat Aydınus'un verdiği penaltı kararları


Galatasaray - Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında dakikalar 66'yı gösterirken hakem Fırat Aydınus Ahmet Çalık'ın havadan gelen topla elle oynama gerekçesiyle penaltı kararı verdi. Gençlerbirliği bu penaltı atışında kaleci Muslera'yı geçemedi. Bu pozisyondan hemen 1 dakika sonra bu kez Tolga Ciğerci'nin elle oynaması gerekçesiyle Fırat Aydınus bir kez daha beyaz noktayı gösterdi. 

YETER YILDIRIM DEMİRÖREN YETER SESLERİ!
Galatasaray taraftarları Fırat Aydınus'un, Gençlerbirliği maçında üst üste verdiği penaltı kararlarının ardından "Yeter Yıldırım Demirören yeter." diye bağırarak federasyonu protesto etti. 


Galatasaray - Gençlerbirliği maçında penaltı pozisyonu sonrası Tolga Ciğerci'ye büyük tepki


Galatasaray - Gençlerbirliği maçının 68. dakikasında Fırat Aydınus'un ikinci kez penaltı kararı verdiği pozisyonda Tolga Ciğerci'nin eli havada ve açık mesafede topla oynadığı görüntülere yansırken, canlı yayın A Spor'da maçı yorumlayan Kerem İnan'dan Tolga Ciğerci'ye büyük tepki geldi. 

"BİLEREK İSTESE BU KADARINI YAPAMAZ"

Kerem İnan, A Spor'da Tolga Ciğerci'nin penaltı pozisyonu hakkında, "Yemin ediyorum böyle amatörce bir hata olamaz. Resmen bilerek yapmak istese bu kadarını yapamaz. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim." diye sitem etti. 



(Görüntü Bein Sports'tan alınmıştır)

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!