comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray - Gaziantep FK ilk 11'leri

04 Eylül 2022, Pazar 16:26
Galatasaray - Gaziantep FK ilk 11'leri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında NEF Stadyumu'nda Gaziantep FK'yı ağırlıyor.

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek. Nef Stadı'nda oynanacak müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Galatasaray, Okan Buruk idaresinde 4 haftayı 7 puanla kapattı. Erol Bulut ile son 3 maçını kazanan Gaziantep FK ise 10 puan topladı.
 

Galatasaray - Gaziantep FK maçı canlı yayın


Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig'de karşılaşıyor. Galatasaray - Gaziantep FK maçı 5 Eylül 2022 Pazar akşamı saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak. 

Galatasaray - Gaziantep FK maçının ardından basın toplantıları ile canlı mixed-zone görüntülerini Youtube, Twitter ve Facebook hesaplarımızda yayınlanan Maç Günü programından izleyebilirsiniz.
 

Galatasaray - Gaziantep FK maç haberleri


Galatasaray, Süper Lig'in ilk 4 haftasında 2 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyet sonucunda 7 puan topladı.
Süper Lig'de çıktığı 4 maçın 3'ünü kazanan ve birinde berabere kalan Gaziantep FK ise hanesine 10 puan yazdırdı.

GALATASARAY-GAZİANTEP FK REKABETİ

Galatasaray, Süper Lig'de dördüncü sezonunu geçiren Gaziantep FK ile bu kulvarda 7. kez karşılaşacak.

Sarı-kırmızılı takım, rakibi ile daha önce oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet yaşadı. Söz konusu karşılaşmalarda 13 gol atan Galatasaray, kalesinde ise 8 gol gördü. (AA)
 

Galatasaray - Gaziantep FK maçı ilk 11'ler


Gaziantep FK'da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Galatasaray'da yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi tamamlanan ve takımdan ayrı saha çalışmalarına başlayan Fredrik Midtsjö'nün maçta forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Yunus Akgün, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Gomis

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Kitsiou, Djilobodji, Ertuğrul, Hanousek, Jevtovic, Abdülkadir Parmak, Sagal, Mustafa Eskihellaç, Joao Figueiredo, Maxim

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!