comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Deniz Türüç'ten haber bekliyor (GS Haberleri)

22 Nisan 2019, Pazartesi 09:28
Galatasaray, Deniz Türüç'ten haber bekliyor (GS Haberleri)

Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi gelecek sezonlarda gelebilecek muhtemel yabancı sınırlaması nedeni ile Deniz Türüç transferine ağırlık vermiş durumda.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda Medipol Başakşehir ile nefes kesen bir mücadele veren Galatasaray'da diğer yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürdürülüyor. Galatasaray'ın İstikbal Mobilya Kayserispor'un başarılı futbolcusu Deniz Türüç ile anlaşmaya çok yakın olduğu öne sürüldü.


Galatasaray Haber: Galatasaray'dan son dakika Deniz Türüç transferi 


Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla takımda görmek istediği Kayserispor'un yıldız futbolcusu Deniz Türüç transferinde önemli bir yol katedildi.

FATİH TERİM İLE SAMİMİ GÖRÜNTÜLER VERDİ
Gelecek sezonlarda gelebilecek muhtemel yabancı sınırlamasına karşılık yerli transfere ağırlık veren Galatasaray, Kayserispor'dan Deniz Türüç'ü transfer etmek istiyor. Sabah'ın haberine göre, Galatasaray - Kayserispor mücadelesi öncesinde Fatih Terim ile samimi görüntüler veren Deniz Türüç'ün Galatasaray'a transfer iddiaları güçlendi.

1 YIL SÖZLEŞMESİ KALDI

Kayserispor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Deniz Türüç'ü sarı-kırmızılı takım Emre Akbaba'da yaptığı gibi kulüpteki alacaklarına karşılık bonservisini aldırıp imza attırmayı planlıyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Deniz Türüç'ün menaherine: ''Bizimle görüşmeden sakın hareket etmeynin'' çağrısında bulunduğu öne sürüldü.

10 MİLYON EURO DEĞER BİÇİLDİ

Türk Telekom Stadyumu'nda Galatasaray mücadelesi sonrasında basın mensuplarına konuşan Kayserispor Başkanı Erol Bedir: ''10 milyon Euro getirdiği taktirde bize sormadan gidebilir'' ifadesini kullanmıştı.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!