comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray, Beşiktaş'ın futbolcusunu transfer ediyor (Galatasaray Haberleri 2 Mayıs 2019)

02 Mayıs 2019, Perşembe 09:22
Galatasaray, Beşiktaş'ın futbolcusunu transfer ediyor (Galatasaray Haberleri 2 Mayıs 2019)

Galatasaray'ın transfer listesine Beşiktaş forma şansı bulamayan Tolga Zengin'i eklediği iddia edildli. 2 Mayıs 2019 Perşembe günü Galatasaray haberleri burada.

FutbolArena - Galatasaray yeni sezon öncesi transfer planlamasına devam ediyor. Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin'i istediği öne sürüldü. Son dakika Galatasaray haberleri, Galatasaray transferleri, Galatasaray transfer haberleri, Galatasaray son dakika, Galatasaray haberi oku gibi aramaların yanıtları haberimizde yer alıyor. 
 

Galatasaray Transfer: Tolga Zengin ve Lucas Scholl transfer edilecek mi?


Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in kadroya almadığı Tolga Zengin'in transfer edilmesini tavsiye etti. Beşiktaş ile sözleşmesinin son 2 ayına giren Tolga Zengin, eğer anlaşma sağlarsa Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak. Bu sezon 9 resmi maça çıkan tecrübeli file bekçisi, 8 gole engel olamazken, 3 maçta gole geçit vermedi. (TRT Spor)

MEHMET SCHOLL'UN OĞLU GALATASARAY'A GELİYOR
Öte yandan Fatih Terim transfer komitesinden Türk asıllık eski Alman yıldız Mehmet Scholl'un oğlu Lucas Scholl'u kadrosuna istedi. Yetenekli görüntüsüyle dikkat çeken Lucas Scholl, Bayern Münih altyapısında forma giyerken 4. Lig ekibi FSV Wacker Nordhausen'e kiralık olarak gönderildi. 12 resmi maçta 1 gol atan Lucas Scholl, 10 numara pozisyonunda forma giydi. 22 yaşındaki Alman futbolcunun Galatasaray'a transfer olmaya hazır olduğu bildirildi. (Akşam)

SİNAN GÜMÜŞ, TRABZONSPOR'A MI GİDİYOR?

Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş, Spor Toto Süper Lig ekibi Trabzonspor ile görüşmelere başladı. Taraftarlara 'Suriyeli' benzetmesi yapmasının ardından tepki çeken ve Galatasaray ile bağlarını koparan Sinan Gümüş'ün Trabzonspor'a imza atacağı ve anlaşmanın 2+1 yıllık olacağı ifade edildi. Golcü futbolcu için Trabzonspor'un ayrıca imza parası vermeyeceği bildirildi. Sinan Galatasaray formasıyla toplam 113 maçta 32 gol attı. (Fotomaç)

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!