comScore

Galatasaray Galatasaray

Gabriel Tamas'a şok! İsrail'de tutuklanma cezası

27 Mart 2019, Çarşamba 11:25
Gabriel Tamas'a şok! İsrail'de tutuklanma cezası

Galatasaray'ın eski futbolcularından Gabriel Tamas'ın İsrail'de tutuklandığı belirtildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın eski futbolcularından Gabriel Tamas, İsrail'de tutuklandı. Kariyerini Hapoel Haifa'da devam ettiren Tams, İsrail polisi tarafından alkollü bir şekilde araç kullandığı için tutuklanma cezası aldı. Gabriel Tamas kimdir, kaç yaşında? Gabriel Tamas kariyeri gibi aramaların yanıtları haberimizde. 
 

Gabriel Tamas nerede oynuyor? Gabriel Tamas kimdir?


Galatasaray'da da bir dönem forma giyen Gabriel Tamas, kariyerini sürdürdüğü İsrail'de tutuklanma cezası aldı. Alkollü bir şekilde araç kullanan ve saatte 205 km hız yapan Rumen futbolcu hakim karşısına çıkarıldı. Tamas'ın kanında 773 promil alkol tespit edilirken, araçta ayrıca iki kadının da yer aldığı belirtildi. Gabriel Tamas'a hakim tarafından 30 gün tutuklanma cezası verildi.

Kariyerine Dinamo Bükreş takımında başlayan Gabriel Tamas, 2003 yılında Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı takımda 1 yıl forma giyen Rumen futbolcu ardından sırasıyla Spartak Moskova, Celta Vigo, Auxerre, West Brom, Cluj, Doncaster, Watford ve Hapoel Haifa formaları giydi.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!