comScore

Galatasaray Galatasaray

Flaş! Galatasaray'da seçim kararı ve tarihi açıklandı

10 Kasım 2020, Salı 18:03
Flaş! Galatasaray'da seçim kararı ve tarihi açıklandı

Galatasaray'da 19-26 Aralık tarihlerinde seçime gidileceği açıklandı. 

FutbolArena - Galatasaray'da seçim kararı! Yönetim kurulu oy birliğiyle Aralık ayında seçim yapılacağı resmi internet sitesinden açıklandı. 

GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, oy birliğiyle 19-26 Aralık 2020 tarihinde yapılmak üzere seçim kararı almıştır.

Pandemi nedeniyle, 7244 sayılı kanun ve bu kanuna istinaden çıkartılan genelge çerçevesinde izin alınması için başvuru yapılacaktır.

BURAK ELMAS ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Galatasaray'da bir dönem yöneticilik yapan Burak Elmas, 19-26 Aralık tarihlerindeki seçimde başkan adayı olacağını açıkladı. Burak Elmas sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Galatasaray Yönetim Kurulu 19-26 Aralık 2020 tarihleri için seçim kararı almıştır. Ben ve yol arkadaşlarım Galatasarayımızın birliği ve geleceği için, Galatasaray değerleri çerçevesinde, değişimi sağlamak amacı ile yola çıkıyoruz. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

METİN ÖZTÜRK'ÜN A SPOR'A AÇIKLAMALARI

%100 hazırız açıklamasının perde arkası şu. Erken seçimlerde hiçbir aday düzgün hazırlanamıyor ve Galatasaray bu sorunları yaşıyor. Mustafa Cengiz erken seçimde kazanınca kazandıktan sonra %40 hazırdık dedi. Biz 14 ay önce çalışmaya başladık. 2021 Mayıs'a kadar göre hazırlamıştık. Şu anda tüm ekibimizle hazırız. Biz istiyoruz ki tüm adaylar hazır olsun. Birisi başkan seçilecek. Ya seçilan aday hazır değilse? O zaman Galatasaray'ımıza yazık olmayacak mı? Seçilecek başkan su anki sıkıntılarla görevi devralıp tüzük gereği Mayıs'ta tekrar seçime girecek. Bizim 14 aylık hazırlığımız baskın seçimi bilerekti. Çünkü maalesef Galatasaray çok kötü yönetiliyor. 5-6 ay önce de söyledim. Gomis'ten, Falcao'ya 3 Florya'nın parası gitti. Galatasaray'ın kimsenin parasına ihtiyacı yok. Adayların parası var mı diye soruyorlar. Gomis'ten Falcao'ya olan süreci iyi yönetseydiniz, selfie aşkına girmeyip yanak yanağa fotoğraf çektirmeseydiniz 3 Florya parası cebinizde kalırdı. Fatih hoca ile çalışmak sizin üzerinizdeki sıkıntıların %60'ını alır. Ben şahsen Fatih hocanın da hayranıyım. 

METİN ÖZTÜRK ADAYLIĞINI AÇIKLADI



Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!