comScore

Galatasaray Galatasaray

Fernando: ''Herkes sakatlığımı soruyor, baskı altındayım''

02 Şubat 2018, Cuma 13:12
Fernando: ''Herkes sakatlığımı soruyor, baskı altındayım''

Fernando Reges, dün akşam Ziraat Kupası'nda oynanan Atiker Konyaspor maçı sonrasında Fatih Terim'in açıkladığı üzere kendi isteği ile Portekiz'e hareket etti. 

FutbolArena Galatasaray'ın Brezilyalı ön libero oyuncusu Fernando Reges, dün Konyaspor maçı sonrasında Fatih Terim'in açıkladığı üzere kendi isteği ile Portekiz'e hareket etti. 

Yaşadığı sakatlık nedeni ile 5 haftadır sahalardan uzak kalan Galatasaray'ın yıldız futbolcusunun "Burada kendimi baskı altında hissediyorum" diyerek ülkesine gitmek istediği ortaya çıktı. 


Galatasary'da Fernando sahalara ne zaman dönecek?


İç yan bağları kopan ve bu sakatlığı atlatan Fernando'nun, bağlarında ve kemik iliğinde ödem tespit edildi. Ağrıları tamamı ile geçene kadar sahalara dönemeyecek olan Fernando'nun, Teknik Direktör Fatih Terim ve Sağlık Kurulu ile görüşerek, ailesinin yaşadığı Porto şehrine kendisi gitmek istedi.
''SAKATLIĞIMI ATLATMAK İSTİYORUM''

Fernando Reges, Fatih Terim ve sağlık ekibine "Sakatlığımı atlatmak istiyorum. Herkes sahada olmamı istiyor. Kim görse sakatlığımı soruyor. Onları anlıyorum. Ancak burada kendimi baskı altında hissediyorum" dedi. Fatih Terim ve Sağlık Kurulu da, Fernando'nun baskıdan uzak kalması adına Portekiz'e, ailesinin yanına gitmesine izin verildiği belirtildi.


Fernando Reges'in Galatasaray performansı


Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City takımından 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan ve takımın kilit isimlerinden olan Fernando Reges bu sezon ilk devresinde Galatasaray formasını 16 karşılaşmada süre aldı ve takımı adına 1 gol kaydetti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!