comScore

Galatasaray Galatasaray

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski transfer gözdesi kulüpsüz kaldı

19 Şubat 2019, Salı 19:43
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski transfer gözdesi kulüpsüz kaldı

PSG, Fransız futbolcu Lassana Diarra'nın sözleşmesini feshetti. Diarra geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyordu.

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain, Lassana Diarra ile yollarını ayırdı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski transfer gözdesi Lassana Diarra, PSG ile sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetti. Fransız yıldız sezon ortasında kulüpsüz kaldı.
 

Lassana Diarra şimdi nerede?


Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre Paris Saint Germain ve Lassana Diarra sözleşme fesih görüşmelerinde mutabakata vardı. Kulüpsüz kalan 33 yaşındaki futbolcunun sahalardan emekli olabileceği ifade edildi. Lassana'nın kendi iş projelerini hayata geçirmek istediği bildirilirken, aynı zamanda PSG'de antrenörlük yapmaya sıcak baktığı öne sürüldü. Diarra, geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de transfer gündemine girmişti.

Bir enerji içeceği markasını hayata geçiren Lassana Diarra, bu projesini gelişmeye odaklanacak. Kariyeri boyunca sakatlık sorunlarından kurtulamayan Fransız futbolcu, PSG formasını sadece 19 resmi maçta forma giydi. Fransa basını Lassana Diarra'nın son yıllarda başarısızlığa mahkum olduğunu vurguladı.
LASSANA DİARRA GOLLERİ


 

Lassana Diarra'nın kariyeri


10 Mart 1985 doğumlu olan Lassana Diarra, 1.73 boyunda  ve 32 yaşında. Le Havre'den yetişen başarılı orta alan oyuncusu sırasıyla Chelsea, Arsenal, Portsmouth, Real Madrid, Anzhi Makhachkal, Lokomotiv Moskova, Marsilya ve Al Jazira takımlarında forma giydi. 30 kez Fransa Milli Takımında oynayan Lassana Diarra son olarak Al Jazira'da 5 mücadelede forma giydi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!