comScore

Galatasaray Galatasaray

Felipe Melo'nun Galatasaray'a transferinde flaş gelişme! Menajer açıkladı

12 Mayıs 2017, Cuma 23:34
Felipe Melo'nun Galatasaray'a transferinde flaş gelişme! Menajer açıkladı

Felipe Melo'nun Galatasaray'a transferiyle ilgili yeni bir açıklama geldi. 

FutbolArena - Felipe Melo'nun yeniden Galatasaray'a geri dönmesi konusunda iddiaların artması üzerine Brezilyalı futbolcunun transferiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 


Felipe Melo Galatasaray'a geri dönüyor mu?


Palmerias'ta forma giyen eski Galatasaraylı futbolcu Melo'nun sarı kırmızılı kulübe geri dönmesiyle ilgili olarak menajer Bayram Tutumlu, Melo'nun Galatasaray'a transferiyle ilgili olarak A Spor'a açıklamalarda bulundu. 

"MELO GALATASARAY'I UNUTAMIYOR"
"Melo, Brezilya'da Palmeiras'ta oynuyor. Orada mutlu ve iyi oynuyor. Nerede gitse orada iyi olur. Barcelona, Real Madrid gelse, Galatasaray gelse Galatasaray'ı seçer. TT Arena'yı ve Galatasaray taraftarını hiçbir zaman unutmuyor. "Melo Galatasaray hastasıdır ve Galatasaray'ı unutamıyor."

"GALATASARAY'A DAHA ÇOK PARA VERMİŞİMDİR"

"Ben Melo'nun menajeri değilim ama Galatasaraylı yöneticilere şunu söyledim. Ben bu işten para almayacağım. Ben çoğu yöneticinden fazla da Galatasaray'a para vermişimdir. Gelmiş geçmiş yöneticilerden yani."

"PALMEİRAS BÜYÜK PARA İSTER"

"Brezilyalı futbolcular bizim büyük takımlara aşık. Ben kesin olarak söylüyorum ki, Palmeiras bırakmaz. O bölgede en iyi adam Melo çünkü. Mükemmel oynuyor. Ancak Galatasaray hala onun beyninde. Palmeiras ile masaya oturulması halinde Palmeiras büyük para ister."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!