comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim'in sözleşmesinin neden işleme konulmadığı ortaya çıktı

02 Şubat 2019, Cumartesi 10:15
Fatih Terim'in sözleşmesinin neden işleme konulmadığı ortaya çıktı

105 gün önce 2+3 yıllık sözleşmeye imzasını atan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleşmesinin neden TFF'de gözükmediği belli oldu.

FutbolArena - Galatasaray yönetimi geçtiğimiz günlerde flaş bir karar ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile sözleşme uzatma kararı almış tecrübeli teknik adam boş mukaveleye imza atarak sarı kırmızılı taraftarları sevindirmişti.


Galatasaray Haber: Fatih Terim'in sözleşmesi neden TFF'ye bildirilmedi?


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 16 ekim 2018 tarihinde imzaladığı sözleşme henüz TFF'de gözükmemesi kafalarda soru işaretlerine sebep olmuştu. Fatih Terim'in sözleşmesinde o detay ortaya çıktı. Star Gazetesi'nin haberine göre, TFF'nin teknik adamların ara transfer döneminde uzatılan mukavelelerinin sözleşme bitimi tarihinden itibaren işleme koyduğu ortaya çıktı.

105 GÜN ÖNCE İMZA ATMIŞTI
Bu nedenle 105 gün önce boş sözleşmeye imza atan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in 2+3 yıllık imzası 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak.

FATİH TERİM'İN ALANYASPOR MAÇI PLANI BELLİ OLDU

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in şampiyonluk yarışında artık her karşılaşmanın büyük önem taşıması nedeniyle önemli bir karara daha imza atmaya hazırlandığı öğrenildi.

Terim, Mitroglou'dan sonra Galatasaray'ın bir başka yeni transferi Luyindama'ya da ilk 11'de görev vermeyi kararlaştırdı. Terim'in Alanyaspor deplasmanında Semih Kaya yerine yeni transfer Luyindama'ya görev vereceği ve son taktik idmanda Kongolu stoperi as takımda oynattığı belirtildi.

GALATASARAY'IN İLK 11'İ:

Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Ndiaye
Fernando
Feghouli
Onyekuru
Belhanda
Mitroglou

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!