comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim'in Nagatomo planı! Lokomotiv Moskova maçında...

27 Kasım 2018, Salı 23:19
Fatih Terim'in Nagatomo planı! Lokomotiv Moskova maçında...

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Lokomotiv Moskova maçı öncesi Yuto Nagatomo ile görüştü.

FutbolArena Özel - Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi grup etabı 5. maçında Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'ya konuk olacak. Dondurucu bir atmosferde sahne alacak maç önesi Fatih Terim, Japon sol bek Yuto Nagatomo ile son durumunu konuştu.


Nagatomo, Lokomotiv Moskova maçında oynayacak mı?


Galatasaray'ın başarılı sol bek oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan son Schalke maçında ciddi bir akciğer rahatsızlığı yaşamış ve tedaviye alınmıştı. Nagatomo, Lokomotiv Moskova maçı öncesi Teknik Direktör Fatih Terim'e hazır olduğunu ve görev verilmesi halinde oynayacağını ifade etti.

Moskova'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Fatih Terim, Japon futbolcu ile alakalı son kararını maç saati verecek. Terim'in, Nagatomo'ya ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.
 

Nagatomo kimdir? Nagatomo kaç yaşında? Nagatomo Galatasaray kariyeri


32 yaşındaki Japon sol bek Yuto Nagatomo, başarılı performanslar sergileyerek geçen sezon kiralık olarak katıldığı Galatasaray'da kaldı. Bonservisi Inter'den alınan Nagatomo, bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maçta 1 asis kaydetti. Japon futbolcu kariyeri boyunca Tokyo FC, Cesena ve Inter formaları giydi.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!