comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim'in cezası hakkında TFF'den ilk açıklama

06 Eylül 2019, Cuma 11:48
Fatih Terim'in cezası hakkında TFF'den ilk açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen cezayla ilgili TFF cephesinden açıklama geldi.

FutbolArena - Süper Lig'in 3. haftasında Kaysersipor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'e karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar nedeniyle 4 maç ceza verildi. Sarı kırmızılı camianın tepki gösterdiği kararla ilgili TFF cephesinden de ilk açıklama geldi. TFF Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Erdal Bahçıvan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla konu hakkında fikrini dile getirdi. 
 

Galatasaray Haberleri: Fatih Terim'e PFDK'nın verdiği ceza


PFDK, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e verilen 4 maçlık cezayı sosyal medyadan saat 19:05'te açıklamıştı. Sarı kırmızılı kulüp ve taraftarların tepki gösterdiği olay sonrası TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıvan, "Galatasaray ile ilgili açıklamanın saat 19.05'de yapılması, her açıdan topluma izah edilmelidir." dedi.

MUSTAFA CENGİZ NE DEDİ?

"Bu ceza açıklamasının özellikle saat 19:05'te yayına girmesi beni buraya getirdi. Siz eğer mevzilenmesi belli bir takıma karşı alırsanız, burada asla kötü niyetinizin olmadığını kanıtlamalısınız. Futbol dünyasının içinde yaşıyorsunuz. Bir takım sözcükleri biz de merak ediyoruz. Sevgili hocamızla dün özellikle bu konuyu görüştüm. Sevgili hocam siz "Organize kötülük derken herhangi bir kurumu hedef aldınız mı?" diye sordum. Hayır dedi. Ben bize karşı geçen yıl da olan aşırı tepkilerin giderek daha organize hale geldiğini söyledim. Çok uzun zamandır ben her deplasmana gitmeye çalışıyorum. Cezalı olduğum dönemler hariç. Rekor kırdım geçen sene aldığım cezayla. Bütün maçlara gitmeye çalışıyorum. Bazı deplasman maçlarında bizim yedek kulübesinin arkasına olası mesafeye militan unsurlar yerleştiriliyor. Bunu emniyette de bize bildiriyor, biz de emniyete bildiriyoruz. Bunlar özellikle hocamıza ve teknik heyetteki isimlere yönelik ismen hakarete yönelik eylemler yapılıyor. Son maçta da teknik yardımcımıza fiziki darbede bulunuldu. Ben bu yönde de önlem alınmasını istirham ediyorum."

Son dakika Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!