comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Terim'den flaş Sabri Sarıoğlu açıklaması!

24 Aralık 2017, Pazar 22:46
Fatih Terim'den flaş Sabri Sarıoğlu açıklaması!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Fatih Terim, "Ben olsam Sabri'yi göndermezdim" dedi.

FutbolArena - Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında konuk ettiği Göztepe'yi 3-1 yenerken bu maç bazı ilkleri de barındırıyordu. Fatih Terim 4. kez Galatasaray'ın başına geçtiği dönemde ilk maçına çıkarken, Sabri Sarıoğlu da 14 yıl forma giydiği Galatasaray'a karşı başka bir takımın formasıyla ilk maçına çıktı.


Fatih Terim: "Ben olsam Sabri'yi göndermezdim"


Fatih Terim, Sabri hakkında yaptığı açıklamada "Galatasaray, kendisine emek verenlere vefa gösterir. Ben olsam Sabri'yi göndermezdim. Kötü de olsa burada kalırdı. Büyük camialar, sembolleriyle ayakta durur." dedi.


Sabri'den Galatasaray ve Fatih Terim açıklaması


Maç öncesi kendisine plaket verilen ve taraftarlarca alkışlanan Sabri Sarıoğlu ise maçtan sonra yaptığı açıklamada "Duygulanmadım desem yalan olur. Ne kadar profesyonel futbolcular olsak da 21 yıl emek verdiğim Galatasaray kulübüne karşı ilk kez rakip olarak çıktım..." dedi.

Takım arkadaşlarının mücadelesini takdir eden Sabri, "İlk yarıyı iyi bir yerde kapattığımıza inanıyorum ve ikinci yarıda daha da iyi olacağız. İyi bir takımız inanılmaz bir birlikteliğimiz var" dedi. 
Fatih Terim hakkında konuşan Sabri, "Fatih hocayı maçtan önce ziyaret ettim. Kendisi benim futbol hayatımda önemli bir insandır. Beni hem A takıma ilk kez alan, hem de Milli Takıma ilk kez çağıran kendisiydi. Onun Galatasaray'da inanılmaz bir yeri var. Bugün de taraftarlar bunu belli etti." şeklinde konuştu.

Galatasaray ile ilgili tüm gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!