Galatasaray - Akhisarspor maç sonu Fatih Terim'in basın toplantısı
"KAYBETMEYİ BİLMELİYİZ"
Türk futboluna inşallah hayırlı bir sezon olur. Oyuncularıma bekleyin dedim ve kupayı aldıktan sonra Akhisarspor'u alkışlamalarını söyledim. Doğrusu da bu olmalı. Biz genel olarak buna alışkın değiliz ama kaybetmeyi de bilmeliyiz.
"NASİP DEĞİLMİŞ"
400. maçında açıkçası iyi bir oyun ve kupa isterdim ama nasip değilmiş. Dolayısıyla Allah yolumuzu açık etsin. Hayırlı bir sezon olsun.
"O KADAR NET POZİSYONLARDA NE VAR'A DANIŞIRSINIZ, NE DE SEYREDERSİNİZ"
Fatih Terim maçın ilk yarısındaki VAR kararıyla ilgili olarak, "O kadar net olan pozisyonlarda ne VAR'a danışırsınız, ne de seyredersiniz. Orada artık kararınız kesin olmalıdır." ifadelerini kullandı.
Gomis'in Akhisarspor maçında kaçırdığı penaltı
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 5. penaltıyı Maicon mu yoksa Gomis mi kullanacaktı? şeklinde gelen soruya, "Maicon 6. penaltıyı kullanacaktı. Gomis 5. penaltıyı atmak istediğini söylemişti, onda sorun yok. Ancak ligde kaçırdığın yere tekrar atarsan, yine kaçar. Bunlar oluyor." diye konuştu.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

