comScore

Galatasaray Galatasaray

Fatih Altaylı: 'Çare Fatih Terim değil. Tek çare...'

04 Aralık 2017, Pazartesi 22:14
Fatih Altaylı: 'Çare Fatih Terim değil. Tek çare...'

Bloomberg TV'de Spor Saati programında gündemi değerlendiren Fatih Altaylı, Dursun Özbek ve Pascal Nouma'yı sert bir dille eleştirdi. 

FutbolArena - Süper Lig 14. haftanın ardından Beşiktaş - Galatasaray derbisi gündemin ana maddesini oluştururken, Fatih Altaylı'dan derbiye dair çarpıcı yorumlar geldi. Bloomberg TV'de Spor Saati programında konuşan Fatih Altaylı, Dursun Özbek'i de yine ağır bir dille eleştirdi. 


Beşiktaş 3-0 Galatasaray derbi golleri


Beşiktaş'ın, Galatasaray'ı 3-0 mağlup ettiği maçla ilgili olarak Fatih Altaylı şu ifadeleri kullandı:

Tosic'in golü ofsayt. Galatasaray'ın verilmeyen penaltısı var. Niye hakemi konuşmuyoruz ama? Beşiktaş öyle bir ezdi ki Galatasaray'ı. İşte bu yüzden. 
"SAHADA BELHANDA DİYE BİR FELAKET VAR AMA RODRİGUES ÇIKIYOR"

Bir tarafta sözde 6 kişi savunma yapıyor, 4 kişi ilerde bağlantısız şekilde koşuyor. Orta alanda topu çıkaracak kimse yok. Takımda futbola benzer oynayan tek kişi Rodriguez vardı, Tudor hemen onu çıkardı. Sahada Belhanda diye bir felaket var. Belhanda'yı al oyundan. Yapılabilecek milyon varyasyon varken Rodriguez'i çıkardı. O andan itibaren tamamen çöktü takım. Sonra yaptığı aptallığın farkına vardı. Sonra da Belhanda'yı çıkarıp Selçuk'u aldı ama geçmiş olsun, oyun bitmişti. Bazıları yazmış Tudor'u eleştirecek bir şey yok diyor ama tablo ortada. 

"ŞENOL GÜNEŞ'İN KARŞISINDA DENK BİR HOCA YOK"

Şenol Güneş iyi hoca ama karşında denk bir teknik direktör yok. Beşiktaş'ın hangi takımlara ne puanlar kaybettiğini gördük, kaybedebilir yani. 6-0 Fenerbahçe'ye yenildik. O maçta Galatasaray bu kadar kötü değildi. Bu maçta denge yok. Rezillik var. Bu rezillik tek taraflı başarıyla olmaz. Galatasaray'da karakterli başkan yok, karakterli yönetim yok, karakterli futbolcu yok. Derbiye bakarsanız sadece Maicon bir şeyler yapmaya çalıştı. Şenol Güneş basın toplantısında bunları ima ediyor ve aynen katılıyorum kendisine. 



"ÇARE FATİH TERİM DEĞİL"

Kim gelirse gelsin takımın başına, Dursun Özbek'in altında başarılı olmaz. Fatih Terim de gelir, Galatasaray daha da kötüye gider. Daha önceki dönemlerinde yaşamadık mı? Yapılan onca transfer ve ortada hiçbir başarı olmadığı sezonu gördük. Çare Fatih Terim değildir. Çare Galatasaray'ın Dursun Özbek'ten kurtulmasıdır. 

"DURSUN ÖZBEK GENEL KURULU KANDIRIYOR"

Genel kurul cehaleti böyle bir şey var. Oysa rakamlar çok basit. Dursun Özbek diyor ki, Galatasaray'ın borcunu azalttık. Satılan arazilere rağmen Galatasaray'ın borcu artmış. Nerede başarı? Galatasaray'ın çok önemli 2 tane gayrimenkulü satılmış. Başkana göre bir para gelmiş. Bu gelen paraya rağmen Galatasaray'ın ve Galatasaray Sportif A.Ş'nin borçlarının toplamı artmış kardeşim. Nasıl? Dursun Özbek denen bela Galatasaray'ın başına çökmeden önce Galatasaray Sportif A.Ş'nin zararı yıllık zararı 50 milyon civarı. Geçen sene 297 milyon. Hani başarı? Bunları yapan başkan genel kurulda alkışlanıyorsa herşey müstehaktır. Daha ne felaketle karşı karşıya kalacaklar görecekler. Dersin ki, ben bu başkana katlanıyorum, başka aday yok, eyvallah. Ancak en azından kalkıp da alkışlamazsın. Galatasaray'ın bir sonraki Divan Kurulu'nda çıkıp konuşarak bunları anlatacağım. Siz bunu mu alkışlıyorsunuz diye. Başkan sürekli kandırıyor Genel Kurul'u. Nuri Alço gibi Genel Kurul'a ilaçlı gazozları içiriyor. Ondan sonra ya Allah gitti Galatasaray. 


Beşiktaş - Galatasaray Pascal Nouma'nın beIN Sports'ta el hareketi


Fatih Altaylı, beIN Sports Fransa kanalında Pascal Nouma'nın hareketi hakkında şunları söyledi:

Ben Nouma'yı adam yerine koymadığım için bu olayı umursamam. Pascal Nouma eğlenceli, komik biri. Burada asıl önemli şey şu: Beşiktaş eğer kendisini Nouma kişiliğinde temsil ettirmekten memnun ise sorun orada. Dünyada bir sürü manyak çıkabilir. Bir yayıncı kuruluş da şuursuzluk yapıp, böyle hıyarları ekrana çıkarabilir. Buradaki sorun Pascal'da değil, sorun beIN Sports'ta. Böyle bir adamı yayına çıkarttığı için. Türkiye'de bu herifin geçmişine baktığınız zaman yediği haltlar ortada. Beşiktaş, Pascal Nouma beni temsil etmez demeli. Taraftar da, yönetim de Pascal'ı kınamalı. 

Süper Lig ile ilgili gelişmelere Türkiye Süper Lig Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!