comScore

Galatasaray Galatasaray

Erzurumspor'dan hakem tepkisi: 'Aleyhimize haksız karar!'

24 Ekim 2020, Cumartesi 21:25
Erzurumspor'dan hakem tepkisi: 'Aleyhimize haksız karar!'

BB Erzurumspor Başkan Yardımcısı Ömer Düzgün ve Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Galatasaray maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi. 

FutbolArena - BB Erzurumspor cephesi, Galatasaray mağlubiyetinin ardından yenilen ilk golle ilgili hakem kararlarına sitem etti. 

"ALEYHİMİZE HAKSIZ KARARLAR VERİLDİ"
BB Erzurumspor Başkan Yardımcısı Ömer Düzgün, "Ben şunu demek istiyorum. Futbolda gerçekten oynayanın kazananı şeklin ortaya çıkması lazım. Maalesef bu akşam BB Erzurumspor aleyhine böyle bir farklı bir olmaması gereken haksız kararlar verildi. Canımız sağ olsun diyelim. İnşallah ilerleyen günlerde daha güzel maçlar izlyeceğiz." dedi. 

MEHMET ÖZDİLEK: "FAUL DAHA NASIL OLMALI?"

"İyi oynamadık, doğru. Ancak 0-0 giden bir oyunda hakemin tartışmalı kararıyla mağlup duruma düşmek düşündürücü. Yediğimiz ilk golden önce faul var. Yani daha nasıl faul olmalı? Hadi hakem görmedi. VAR'da neden görülmedi? Galatasaray ikinci yarı bizden daha iyi oynadı. Biz iyi başlamadık ve iyi oynamadık. Bahane olarak öne sürmüyorum ama zaten kötü başladığımız maçta hatalı bir golle yenik duruma düşmek de düşündürücü."

ERZURUMSPOR BAŞKANI HÜSEYİN ÜNEŞ: 

"İnsanların gözlerinin içine baka baka, dalga geçercesine bu kararlar veriliyorsa... Bu tarz hakemler Türk futboluna yazık ediyor. Galatasaray bizi yenecekse yensin. Galatasaray'ın hakemlere ihtiyacı yok ki. "Utanmıyorlar mı? Ne yapıyorsunuz ya? 3 metreden penaltıyı çalmıyorsunuz! Dalga geçiyorsunuz resmen. İbrahim'e üst üste 4 kez faul yapılıyor, Türk futbolundan ne istiyorsunuz? Erzurumspor'dan ne istiyorsunuz?"

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!