comScore

Galatasaray Galatasaray

Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e çağrı: 'Sakat işler yapıyorlar'

11 Mart 2019, Pazartesi 22:46
Erman Toroğlu'ndan Fatih Terim'e çağrı: 'Sakat işler yapıyorlar'

Erman Toroğlu Galatasaray - Antalyaspor maçını yorumladı. 

FutbolArena - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 25. haftasında sahasında Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti. Maçın ardından A Spor'da Erman Toroğlu müsabakayı yorumladı. 


Galatasaray 5-0 Antalyaspor A Spor Erman Toroğlu yorumları


Galatasaray'ın takım halinde iyi oynamadığını ve bugün Muslera'nın farklı galibiyette önemli faktör olduğunu söyleyen Erman Toroğlu, Fatih Terim'in Donk'u oynatması gerektiğini vurguladı. 

"DONK OYNAMALI"
Bu iki stoperin önünde Donk olmalı. Başka şansın yok. Galatasaray takım olarak iyi oynamadı bugün. 3 pozisyonu Muslera kurtardı. Çok nadir maçta başka bir şey yapabilirsin. Donk hem kesici, hem biçici çünkü. Sol ayakla top attı sağ açığa. İyi de topçu. Bu adamı oynatman lazım.

"LUYİNDAMA VE MARCAO SAKAT İŞLER YAPIYORLAR"

Ben anlamıyorum yani. Fatih hoca ve Mustafa hocada değişik şeyler yapıyor tarzı vardır. Eğer bu çift stoper oynayacaksa -ki, öyle görünüyor. Donk olmalı. Luyindama ve Marcao sakat işler yapıyor. 

GALATASARAY - ANTALYASPOR MAÇ SONU DEĞERLENDİRMELERİ


 

Galatasaray - Antalyaspor ilk yarı yorumları


ERMAN TOROĞLU: "GALATASARAY GÖSTERMELİK OYNUYOR"

Galatasaray'ın attığı gol tamamen tesadüf. Diagne'ye gol attıracağına, oradan topa vuruyorsan benim aklımı karıştırıyorsun demektir. Rakip futbolcuya çarpmasa gol olmayacaktı o şut. Galatasaray tamamen göstermeli futbol oynuyor. 

"İZAH EDECEK OLAN FATİH TERİM"

Diagne beklentileri karşılayamıyorsa sorumlu Fatih Terim'dir. Bize izah edecek olan Fatih Terim'dir. Neden Kasımpaşa'da başarılı burada başarısız? Niye Galatasaray'da başarılı değil? Bunları Fatih Terim açıklayacak. Ancak bakacak olursak Galatasaray'ın tadı yok." 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!