comScore

Galatasaray Galatasaray

En az faul yapan ve en çok kart gören ikinci takım Galatasaray

15 Nisan 2019, Pazartesi 21:10
En az faul yapan ve en çok kart gören ikinci takım Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta geride kalırken faul ve kart raporlarını derledik. Ligin en az faul yapan takımı olan Galatasaray, aynı zamanda Fenerbahçe'den sonra en çok kart gören takımı konumunda. 

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig 28. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve 1-1 berabere biten derbinin yankıları sürüyor. Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Fatih Terim, hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına sert tepki gösterirken resmi internet sitesinden "Kara Pazar" başlığı altında "Ali Palabıyık basirtesiz ve taraflı kararıyla maçın sonucuna doğrudan tesir etmiştir." şeklinde bir yazılı açıklama yaptı. 


Süper Lig'de en çok kart gören takımlar (2018/19)


Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta geride geride kalırken faul ve kart raporlarını derledik. Raporlara göre ligin en az faul yapan takımı olan Galatasaray, Fenerbahçe'den sonra en çok kart gören ikinci takım konumunda. Maç başına faul ortalaması 11.8 olan Galatasaray, geride kalan 28. hafta boyunca toplamda 329 faul yaptı. Sarı kırmızılılar 28. hafta itibariyle ligin en az faul yapan takımı konumunda. 

FENERBAHÇE'DEN SONRA GALATASARAY

Öte yandan Opta verilerine göre, Ligin en az faul yapan takımı olan Galatasaray, diğer taraftan Fenerbahçe'den sonra Spor Toto Süper Lig'de 28. hafta itibariyle en çok kart gören ikinci takım konumunda. Sarı kırmızılılar geride kalan 28 haftada 72 sarı kart, 3 kırmızı kart gördü. Fenerbahçe ise 71 sarı ve 8 kırmızı kartla ligin en fazla kart gören takımı konumunda. Fenerbahçe toplam 79 kez kart görürken, 384 faulle en çok faul yapan takımlar arasında 11. sırada yer alıyor. 

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!