comScore

Galatasaray Galatasaray

Emre Belözoğlu ve Okan Buruk Inter günlerini anlattı: 'Galatasaray'dan sonra...'

06 Haziran 2020, Cumartesi 21:16
Emre Belözoğlu ve Okan Buruk Inter günlerini anlattı: 'Galatasaray'dan sonra...'

Emre Belözoğlu ve Okan Buruk, Inter TV'ye röportaj verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - Okan Buruk ve Emre Belözoğlu, Inter'de futbol oynadıkları dönemde yaşadıklarını Inter TV'ye verdikleri röportajda anlattı. 

OKAN BURUK: "EMRE BELÖZOĞLU EN ÇOK ARANAN VE DİKKAT ÇEKEN GENÇ FUTBOLCUYDU"
Avrupa'daki başarılarımız bize şöhreti getirdi. 2000'de UEFA Kupası'nı kazandık. Sonra Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktık. Yaş ve yetenek olarak baktığımızda Emre Belözoğlu, Avrupa'nın en çok aranan ve dikkat çeken gençlerinden biriydi. Inter onu fark etti ve daha sonra benimle ilgilendi. Her zaman harika oyuncuları olan Inter gibi bir kulübe gelmek çok heyecan vericiydi. 

EMRE BELÖZOĞLU: "OKAN BURUK'TAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

İlk maçımızda Okan ve ben yedekten girdik. Çok heyecanlı ve istekliydik. En önemli şey sezonun ilk maçını kazanmaktı ve başardık. Perugia'ya karşı oynadık. Okan Buruk çok enerjik bir futbolcuydu. Ondan çok şey öğrendim. O dönem fark yarattığımızı hissettik. 

EMRE BELÖZOĞLU: "FENOMEN RONALDO"

Inter'de en iyi oynadığı futbolcuların sorulması üzerine konuşan Emre Belözoğlu, "Fenomen Ronaldo'yu söyleyebilirim. Onun dışında Zanetti, Vieri, Recoba, Seedorf vardı. Çok güçlüğ ve kaliteli oynadık. Bunlar aklıma algen ilk isimler."

OKAN BURUK: "BENİ EN ÇOK ZANETTİ ETKİLEDİ"

"Harika oyuncular vardı. Adriano, Ronaldo. Dönemin en iyileri. Beni çok etkileyen isim ise Zannetti oldu. Antrenman ve maçlardaki tavrı, çalışkanlığı olağanüstüydü. Her zaman elinden geleni yaptı ve çok iyi bir profesyonel olduğunun altını çizmeliyim."

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!


 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!