comScore

Galatasaray Galatasaray

Diagne'nin cezası ne zaman bitecek? Diagne Galatasaray'da hangi maçta oynayacak? (Diagne GS transfer son dakika)

30 Ocak 2019, Çarşamba 02:30
Diagne'nin cezası ne zaman bitecek? Diagne Galatasaray'da hangi maçta oynayacak? (Diagne GS transfer son dakika)

Diagne'nin cezası ne zaman bitecek? Galatasaray'ın yeni transferi Diagne hangi maçta oynayacak? Sarı kırmızılı takım Kasımpaşa'dan Diagne'yi renklerine bağlarken, transferle ilgili son gelişmeler, Diagne'nin golleri haberimizin devamında. 

FutbolArena - Galatasaray taraftarlarının uzun süredir hasretle beklediği forvet transferi gerçekleşti. Sarı kırmızılı yönetim, Kasımpaşa formasıyla ligin en çok gol atan futbolcusu olan Diagne'yi kadrosuna kattı. Bu transferin ardından Galatasaray taraftarları Diagne'nin hangi maçta oynayacağını merak etmeye başladı. Hatırlanacağı üzere Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Aytemiz Alanyaspor - Kasımpaşa maçında rakibine tükürdüğü gerekçesiyle kırmızı kart gören Diagne, PFDK tarafından 4 maç ceza almıştı. 


Diagne kırmızı kart cezası ne zaman bitecek?


Peki Diagne'nin cezası ne zaman bitecek? Diagne Galatasaray'da ne zaman oynayacak? Aytemiz Alanyaspor ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Diagne, kupadak rövanş ve ligdeki 2 maçta forma giyemediği için, golcü oyuncunun 4 maçlık cezasının 3'ü tamamlandı. Diagne, 20. haftada oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray maçında da forma giyemeyecek. 27 yaşındaki futbolcu 21. haftada oynanacak olan Galatasaray - Trabzonspor maçında görev verildiğ takdirde sahada olacak. 
 

Galatasaray Transfer Haberleri: Diagne Galatasaray bonservis bedeli


Galatasaray, Kasımpaşa ile 12.8 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. Şampiyonluk halinde 500 bin euro da bonus maddesi yer alıyor. 

GOMIS BU PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Hatırlanacağı üzere sosyal medyada Galatasaraylı eski futbolcu Gomis, İstanbul'da bir araya geldiği Diagne ile olan fotoğrafını paylaşayarak, "Harika bir gün geçirdim. Senin Galatasaray formasıyla benim rekorumu kırmanı görmeyi istiyorum Diagne. Sezonun ikinci yarısında size başarılar. Rekorlar kırılmak içindir paylaşımını yaptı." 
 

Mbaye Diagne kaç yaşında? Mbaye Diagne golleri


Diagne bu sezon Kasımpaşa formasıyla Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 17 maçta 20 gol attı ve 2 asist yaptı. Diagne, Spor Toto Süper Lig gol krallığı listesinde zirvede yer alıyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!