comScore

Galatasaray Galatasaray

Diagne'den açıklama: "Şampiyonluk kutlamalarına katılamadım çünkü..."

27 Mayıs 2019, Pazartesi 17:33
Diagne'den açıklama:

Galatasaraylı futbolcu Diagne, instagram hesabından yayınladığı mesajda şampiyonluk kutlamalarına neden katılamadığını açıkladı. 

FutbolArena - Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'ndaki şampiyonluk kutlamalarına katılmayan Diagne, instagram hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Golcü futbolcu ailevi nedenlerden dolayı kutlamalara katılamadığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu söyledi. 


Galatasaray Haberleri: Diagne şampiyonluk kutlamalarına neden katılmadı?


Diagne kendisine ait instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki, ciddi ailevi sebeplerden dolayı şampiyonluk kutlamalarına katılamadım. Benim için çok üzücü bir durum. Ben Galatasaray'ın bir parçası olmaktan dolayı gururluyum. Gollerimle telafi edeceğim. Gazeteciler yanlış yazıyor. Ben Galatasaraylıyım ve burada olduğum için mutluyum." ifadelerini kullandı. 

FATİH TERİM'DEN ÖZEL İZİN ALMIŞTI
Diagne, Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen şampiyonluk kutlamalarına Fatih Terim'den özel izin alarak katılmamıştı. Diagne ile birlikte kutlamalarda milli takım için ülkesine giden Taffarel ve Sinan Gümüş de kutlamalarda yer almadı. 

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!