comScore

Galatasaray Galatasaray

Diagne'de işler karıştı! "Galatasaray da istemiyor"

30 Aralık 2019, Pazartesi 18:00
Diagne'de işler karıştı!

Club Brugge ile bağlarını koparan Diagne'nin, Fatih Terim tarafından da kadroda düşünülmemesi üzerine Katar formülü üzerinde çalışıldığı iddia edildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Sezon başında Club Brugge'a kiralanan Diagne, Belçika ekibinde teknik direktör Clement ile yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı kaldı. Senegalli futbolcunun devre arasında yeniden Galatasaray'a dönmesi beklenirken, Belçika basınından sürpriz bir iddia geldi. 


Galatasaray Haberleri: Diagne, Galatasaray'a dönecek mi?


Belçika basınındaki haberlere göre, Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sezonun ikinci yarısında Diagne'yi kadroda düşünmediği ve bu sebeple Senegalli futbolcu için Katar formülü üzerinde çalışıldığı iddia edildi. 

Nieuwsblad'a göre, "Galatasaray, Diagne'yi sezonun ikinci yarısında kadroda düşünmüyor. Bu sebeple yönetim, Senegalli futbolcuyu Katar kulüplerinden birine göndermeyi planlıyor. Sezon başında Katar kulüpleriyle yapılan görüşmede anlaşma sağlanamazken, Fatih Terim'in kadroda düşünmemesinden dolayı Diagne için formül aranıyor." 

Diagne Club Brugge'da kaç gol attı?


Diagne bu sezon Club Brugge formasıyla ligde oynadığı 6 maçta 4 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta toplamda 40 dakika süre aldı. 

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!