comScore
1 / 9

Cüneyt Çakır Galatasaray'ın penaltısını iptal etti! İşte o pozisyon

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbiye VAR kararları damgasını vurdu.

2 / 9
Cüneyt Çakır 66. dakikada Galatasaray lehine verdiği penaltı kararını VAR’dan gelen uyarı sonrasında monitörün başına geçerek pozisyonu izledi ve elle oynama gerekçesiyle iptal etti.
3 / 9
Beşiktaş - Galatasaray derbisinin 66. dakikasında Necip Uysal ile Onyekuru arasında yaşanan ikili mücadelede Onyekuru ceza sahası içinde yerde kaldı.
4 / 9
Beşiktaşlı futbolcular Onyekuru’nun yere düşmeden önce elle oynadığı yönünde itirazda bulunurken, Galatasaraylı futbolcular ise penaltı bekledi.
5 / 9
VAR’dan gelen uyarı sonrasında monitörün başına geçen Cüneyt Çakır, elle oynama gerekçesiyle penaltı kararını iptal etti.
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9