comScore

Galatasaray Galatasaray

Cenk Ergün Belhanda'yı açıkladı: "Transfer edilirken bu biliniyordu"

14 Kasım 2018, Çarşamba 03:49
Cenk Ergün Belhanda'yı açıkladı:

Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Dursun Özbek dönemnide yapılan transferlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Galatasaray Eski Sportif Direktörü Cenk Ergün, TGRT Haber'e konuştu. 


"BELHANDA TRANSFER EDİLİRKEN BİLİNİYORDU"
Eğer Sneijder ve Hagi'den kalan boşluk diyorsak Belhanda o formatta oyuncu değil. Transferi yaparken bu biliniyordu. Dolayısıyla geçen sezonun kadrosu kurulurken, kanalat ve forvet arkasında oynayan oyuncular koşan oyunculardan tercih edildi. Belhanda da o dönem içinde transfer edilebilir oyuncular arasında, defansif anlamda da yardımda bulunabilen oyuncu olarak ön plana geldi.

 "GOMİS'İN SATILMASI..."

Gomis'in satılmasından sonra gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla piyasa çok dar. Dışarıdan eleştirmek kolay olabilir ama yüksek seviyede forvet oyuncusu çok az. 

"BURAK YILMAZ GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ İÇİN CİDDİ BİR ÇÖZÜM"
Eğer Trabzonspor'da bütün köprüler atılırsa, Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz'ın gitmesini isterse Burak Galatasaray ve Beşiktaş için de ciddi bir çözümdür. Hala çok formda ve kendine iyi bakan futbolcu. 

"FEGHOULİ'NİN TRANSFERİ..."

Feghouli'nin geldiği dönemi hatırlarsanız, transferi uzun sürdü. Kulübüyle olan bonservis pazarlığımız ve Feghouli'nin ayrılık süreci uzun sürdü. Galatasaray taraftarı çok sabırsızlanmıştı. Feghouli bizimle görüşmeleri yaparken yaz kampında West Ham'da sakatlık yaşadı. Bize sakat olarak geldi. İlk yanılmıyorsam milli maç arasında Eyüpspor maçında oynadı. Benim gördüğüm kadarıyla Feghouli gecikmeli de olsa, uzatmalı olarak bu performansı yakalayacak. Kayserispor maçında da ne kadar faydalı olduğunu gördük. 

"GALATASARAY YÖNETİMİ POLEMİĞİN UZAMASINI İSTEMİYOR"

Galatasaray taraftarı yönetime cevap vermesi konusunda baskı yapıyor. Benim gördüğüm kadarıyla Mustafa Cengiz ve Galatasaray yönetimi bu polemiğin uzamasını istemiyorlar. Ben bunu aldım basın toplantısından. Federasyon bizim federasyonumuz. Bu kadar gerginlik bize çok iyi yansımayabilir. 

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!