comScore

Galatasaray Galatasaray

Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray maç özeti ve golleri (İZLE)

15 Ocak 2020, Çarşamba 22:34
Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray maç özeti ve golleri (İZLE)

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. Emre Mor'un son dakikada attığı gol faul gerekçesiyle VAR'da iptal edildi. Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.

FutbolArena - Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Çaykur Rizespor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Fatih Terim, Emre Mor'un son dakikada attığı golün VAR'da iptal edilmesinin ardından çok sinirlendi ve maç bitmeden direkt olarak soyunma odasına gitti. Galatasaray ile Rizespor arasındaki rövanş maçı 23 Ocak 2020 Perşembe günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak. Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray maç özeti ve golleri izle için haberimize göz atabilirsiniz.
 

Çaykur Rizespor - Galatasaray maç özeti izle


13. dakikada Oğulcan Çağlayan'ın pası ile ceza sahası sol çaprazın gerisinde topla buluşan Samudio'nun vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı çıktı.

38. dakikada sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Samudio pasını sol çaprazda bulunan arkadaşı Dario Melnjak'a verdi. Melnjak bekletmeden ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Boldrin gelişine bir vuruşla topu ağlara yolladı. 1-0
39. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Feghouli ortasını penaltı noktasının gerisinde doğru gönderdi. Bu noktaya hareketlenen Emre Akbaba meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-1



88. dakikada Emre Akbaba ceza sahası içinde ikili mücadele sırasında yerde kaldı ve penaltı bekledi. Devam kararı verildi. Sağlık görevlileri sakatlık problemi yaşayan Emre için sahaya girdi.

90+3. dakikada Galatasaray'ın Emre Mor ile . dakikada bulduğu gol, VAR incelemesinin ardından Adem Büyük'ün faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi. Bu karar sonrası Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sinirlendi ve soyunma odasına gitti.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
 

Emre Akbaba'nın Çaykur Rizespor - Galatasaray maçında attığı gol


Emre Akbaba'nın geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor deplasmanında ligde oynanan maçta ayağı kırılmış ve 27 yaşındaki futbolcu bu sebeple uzun süredir sahalardan uzak kalmıştı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor maçında jest yaparak ilk 11'de sahaya çıkan Emre Akbaba'yı kaptanlık pazubandını verdi. Emre Akbaba ise 249 gün önce ayağının kırıldığı Rizespor deplasmanında yeniden sahalara döndü ve sakatlık sonrasındaki ilk resmi maçında golünü attı.  
 

Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı ilk 11'ler


Çaykur Rizespor 11'i: Gökhan, Moroziuk, Talbi, Burak, Melnjak, Vetrih, Oğuz Kağan, Garmash, Samudio, Boldrin, Oğulcan

Galatasaray 11'i: Okan, Şener, Donk, Marcao, Linnes, Lemina, Seri, Feghouli, Emre Akbaba, Ömer, Falcao

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!