comScore

Galatasaray Galatasaray

Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ve Galatasaraylı Selçuk İnan'a aynı takımdan transfer teklifi

09 Temmuz 2017, Pazar 20:04
Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup ve Galatasaraylı Selçuk İnan'a aynı takımdan transfer teklifi

Beşiktaş ve Galatasaray'ın yıldız futbolcuları Oğuzhan Özyakup ile Selçuk İnan, Lazio'nun radarına girdi. İtalyan temsilcisinin önümüzdeki günlerde girişimleri hızlandıracağı kaydedildi. 

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaraylı Selçuk İnan ve Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup'a Lazio talip oldu. İtalyan basınında yansıyan haberlere göre; Lazio'nun Biglia'yı 20 milyon euro'ya Milan'a satacak olmasının ardından transfer listesine Selçuk İnan ve Oğuzhan Özyakup'u aldığı öne sürüldü. 


Beşiktaş ve Galatasaraylı futbolculara transfer teklifi


İtalyan basınından gelen haberlere göre; Biglia'nın ayrılacak olmasının ardından Galatasaray yönetimi Selçuk İnan ve Oğuzhan'la bu boşluğu doldurmak isteyecek. Lazio yöneticisi Igli Tare'nin önümüzdeki günlerde hem Galatasaray, hem de Beşiktaş'la görüşerek bu iki futbolcu için bilgi alacağı öne sürüldü. 

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 
Öte yandan Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ise şampiyonluk balosunda basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, transferle ilgili konuşmazkan, Beşiktaş'ta mutlu olduğunu söyledi. 
 

Selçuk İnan'ın Galatasaray'da geçen sezonki performansı


1985 doğumlu Selçuk İnan, Galatasaray'da 7. sezonunu geride bıraktı. Milli futbolcu geçen sezon çıktığı 32'si lig 36 mücadelede 6 gol attı ve 3 de asist üretti. Galatasaray'ın deneyimli yıldızı Selçuk İnan'ın 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!