comScore

Galatasaray Galatasaray

Belçika'da Club Brugge - Galatasaray maçının yankıları

18 Eylül 2019, Çarşamba 23:19
Belçika'da Club Brugge - Galatasaray maçının yankıları

Club Brugge futbolcuları neler söyledi? İşte Belçika basınından golsüz berabere biten Club Brugge - Galatasaray maçının yankıları. 

FutbolArena Dış Haberler - Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray gruptaki ilk maçında deplasmanda Club Brugge ile golsüz berabere kaldı. 

Karşılaşma sonunda Club Brugge takımından kaleci Mignolet ve Vormer, Belçika basınına açıklamalarda bulundu. Vormer, PSG ve Real Madrid'in hatırlatılması üzerine Galatasaray hakkında konuştu.
VORMER:  "PSG VE REAL Mİ? GALATASARAY DA BÜYÜK KULÜP"

Bazen şans da gerekiyor. Top içeri girmedi. İkini yarıda Galatasaray biraz daha iyiydi ama yine de kazanmak için birçok fırsatımız vardı.  Vormer'a bundan sonra oynayacakları PSG ve Real Madrid maçlarının hatırlatılması üzerine, "PSG ve Real Madrid mi? Onlarla birlikte Galatasaray da büyük bir kulüp. Ancak önce Anderlecht maçına bakacağız. Ondan sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olacağız." dedi. 



MİGNOLET: "GALATASARAY'A ÇALIŞMIŞTIM"

Galatasaray'dan daha iyi oynadık. İyi organize olduk. Hocamızın istediği her şeyi uyguladık ama maalesef kazanamadık. Öte yandan tabi ki kaybetmemek de önemli. Ancak daha fazlasını alabileceğimiz bir maçtı. Fırsatlarımız vardı. İlk yarıda Babel'in pozisyonunda kritik bir kurtarış yaptım. Galatasaray'a çalışmıştım. Şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız." 

BELÇİKA BASINI: "KAZANMAK İÇİN DAHA KAÇ FIRSAT YAKALAYACAKSINIZ?"

Öte yandan Belçika basınında maç sonu Club Brugge'ün birçok pozisyona girdiğini fakat tek eksiğin gol olduğu yönünde yorumlar yapıldı. HNL Belgium, "Club Brugge defalarca fırsatlar yakaladı ama hiçbirini değerlendiremedi. Şampiyonlar Ligi maçında 90 dakikada ancak bu kadar fırsat yakalayabilirsiniz ama Brugge oyuncuları son vuruşlarda yeterli olmadı. Diğer fırsatlarda ise Muslera izin vermedi." şeklinde bu maçı manşete taşıdı. 



Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!