comScore

Galatasaray Galatasaray

Badou Ndiaye: "Fenerbahçe'yi yenersek kendimizi affettiririz"

31 Ekim 2018, Çarşamba 19:51
Badou Ndiaye:

Galatasaraylı futbolcu Ndiaye, takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbette Fenerbahçe derbisinin önemini anlattı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 11. haftasında derbide Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılı takımda futbolcular, son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek için Fenerbahçe derbisini kazanmayı hedefliyor. 

Sakatlıklar nedeniyle son haftalarda kadro kurmada büyük sıkıntı yaşayan teknik direktör Fatih Terim ise bu süreçte futbolcularıyla tek tek görüşerek oyuncularını Fenerbahçe derbisine motive etmeye çalışıyor. 
Öte yandan Galatasaray'ın başarılı futbolcu Ndiaye ile takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbette, "Bu derbi bizim için çok önemli. Üst üste son maçlarda istemediğimiz sonuçlar aldık. Fenerbahçe'yi yenersek kendimizi affettiririz." diye konuştu. (Türkiye)
 

Galatasaray Haberleri: Galatasaray - Fenerbahçe bilet satışları 


Derbi için satışa çıkan 7 bin biletin tamamı tükendi. Galatasaray Kulübünün Cuma günü oynanacak Fenerbahçe derbisi için satışa sunduğu biletlere ilgi büyük oldu. Kombine sahipleri ve deplasman tribünü dışında kalan 7 bin bileti Galatasaray Kulübü satışa sunarken taraftarlar Türk Telekom Stadyumu'ndaki, bu koltuklara büyük ilgi gösterip birkaç dakika içinde tüketti.

Türk Telekom Stadyumu'ndaki derbi için Fenerbahçe taraftarına 2457 adet bilet tahsis edildi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!