comScore

Galatasaray Galatasaray

Babel'den Galatasaray sorusuna şok yanıt! Beşiktaş açıklaması

26 Mayıs 2019, Pazar 13:00
Babel'den Galatasaray sorusuna şok yanıt! Beşiktaş açıklaması

Galatasaray taraftarlarının açıklanmasını beklediği Ryan Babel transferi hakkında Hollandalı gazeteci Simon Zijlemans sürpriz bir iddia ortaya attı. Ardından Babel'den şok bir açıklama geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın Ryan Babel transferini heyecanla bekleyen sarı kırmızılı taraftarlar, Hollandalı gazeteci Simon Zijlemans'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile şaşkınlığa uğradı. Ryan Babel'in Galatasaray'ın yanı sıra Ajax ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı.
 

Ryan Babel, Ajax'a mı transfer olacak?


Hollandalı gazeteci Simon Zijlemans, "Ryan Babel'in Galatasaray'a transferi henüz tamamlanmadı. Çünkü bir Hollanda kulübüyle de görüşüyor. Eredivisie'ye geri dönme konusuna olumlu bakıyor." ifadelerini kullandı. Hollanda basını bu ima edilen takımın Ajax olduğunu bildirdi.

RYAN BABEL'DEN GALATASARAY MESAJLARI
Galatasaray'ın el sıkıştığı Ryan Babel konusunda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Sık sık Galatasaray'a transferine gönderme yapan Hollandalı yıldız, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırıyor. Ryan Babel'in son olarak Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında Donk'un açtığı canlı yayına yorum bırakması gözden kaçmamıştı.

BABEL'DEN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Ardından NOS'a konuşan Ryan Babel'den Galatasaray sorusuna yanıt geldi. Babel, "En iyi teklif onlardan geldi. Bu bir sır değil ama diğer kulüplerle de görüşmelerimiz devam ediyor. Önceden her futbolcu gibi Barcelona gibi büyük kulüpleri hayal ediyordum. Şimdi 32 yaşındayım. Belli bir noktadan sonra isteklerinizi rafine etmeye başlıyorsunuz." dedi.

"ÖLÜM TEHDİTLERİ ALDIM"

Hollanda'nın AD sitesine de röportaj veren Ryan Babel, "Sosyal medyada çok büyük tepkiler gördüm. Ölüm tehditleri bile aldım. İnsanlar düşüncelerini kamusal alanda açıkca söylemeyi seviyor. Hassas bir karar olduğunu biliyorum ama bunu yaşayan ilk kişi ben değilim. Galatasaray'a transfer olmak Beşiktaş'ı rahatsız edeceğim anlamı taşımıyor. Türk futbolundaki tecrübemden memnun kaldım. Deplasmanın kolay olmadığı bir lig. Ben doğal olarak bir maceracıyım. Tüm kariyerime baktığınızda bunu görebilirsiniz." ifadelerini kulandı.


 

Ryan Babel, Galatasaray'a gelecek mi?


Galatasaray, Ryan Babel transferinde geri sayıma geçerken Hollandalı yıldız futbolcu youtube kanalından yayınladığı videoda Fulham'daki takım arkadaşlarıyla son günlerine dair bir video paylaştı. 

Ryan Babel'in eski takım arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği sohbette Tom Cairney'in Babel hakkındaki ifadeleri kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu. Tom Cairney, "Şampiyonlar Ligi oynuyorsun ama Championship oynamayacaksın. Eğer söylediğin takıma gidersen, doğru tercih olacak. En iyisini diliyorum." dedi.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Galatasaray Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!