comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini ile Emre kapışmış!

25 Nisan 2014, Cuma 10:27

Galatasaray'ın yerli oyuncularıyla sorun yaşadığı ileri sürülen Teknik Direktör Roberto Mancini, Inter günlerinde hocalığını yaptığı Emre Belözoğlu ile de sorun yaşamış.

FutbolArena Özel - Galatasaray'daTeknik Direktör Roberto Mancini'nin oyuncularla arasının iyiolmadığı ve başarısızlığın altında yatan nedenlerden birinin bu olduğu sık sıkvurgulanıyor. 
 
Aslında Mancini'nin çalıştırdığı takımlarda bu tip sorunlar yaşadığıortada. Mancini son olarak  Galatasaray'a gelmeden önce Manchester City'de Tevez, Yaya Toure ve Balotelli ile de sorun yaşamıştı.
 
Ve asıl bomba Inter'i çalıştırdığı dönemde öğrencilerinden biri olan EmreBelözoğlu ile de sorun yaşamış olması. 
 
Hatta o dönem Inter'de çalışan menajer Kazım Avcı bunu doğruladı. Avcı,"Mancini zaman zaman bu tip sorunlar yaşar. Inter'i çalıştırdığı dönemde Emreile de arasında sorun olmuştu" dedi.

EMRE, MANCINI'YE SALLAMIŞ!

205 yılınnda Inter'den ayrılarak Premier Ligi takımlarından NewcastleUnited'ın yolunu tutan Emr Belözoğlu, o dönem  İtalyan Sky Televizyonu'na''Mancini, çok genç bir insan. FC İnter gibi bir takımın başına geçmeden önce,başka takımları çalıştırması gerekirdi. Zaten bu şekilde devam ederse 2-3 ayiçinde işinden de olur. Bir gün benden İnter'e geri dönmem istenecek olsa, bunukabul etmem" demişti.
 
MANCİNİ'DEN AĞIR YANIT 

Emre'nin açıklamaları üzerine Mancini ise, "Emre konuşacağına kendinisahada gösterseydi. Moratti harika bir insan demek kolaydır. Ama bunu demedenönce, takımdan hiçbir şeyi esirgememiş olan o insanı mutlu kılabilmek içinoyuncuların da elinden gelen gayreti göstermiş olmaları gerekirdi'' diye yanıtvermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!