comScore

Galatasaray Galatasaray

Lukas Podolski'den transfer hakkında kafa karıştıran açıklama - Galatasaray Haberleri

22 Mart 2016, Salı 17:08
Lukas Podolski'den transfer hakkında kafa karıştıran açıklama - Galatasaray Haberleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski, Türkiye'de yaşanan terör saldırılarının ardından ayrılacağı iddialarına dair Alman Bild gazetesine konuştu. 

Galatasaray Haberleri - Yıldız futbolcu Lukas Podolski, Alman Bild gazetesine konuştu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde terör olayları nedeniyle ayrılık haberleri için "Benim hakkımda konuşan kimseye inanmayın. Ayrılmak istediğimi" söylemedim şeklinde konuşmuştu. Ancak Polonya asıllı Alman futbolcunun Bild Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı. 

 

Lukas Podolski, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Transfer açıklaması...

 

Podolski'nin Bild Gazetesine yaptığı açıklamaların önemli kısımları şu şekilde: "Zor zamanlardan geçiyoruz ama şu an korkumuyorum. Tabi ki kimse için kolay bir değil. Televizyon karşısında haberleri dinlerken insan farklı hissediyor. Paris, Ankara, İstanbul... Hepsi aklına geliyor. Ben futbolu çok seviyorum ama tabi ki taha önemli şeyler de var. Aile gibi. Söz konusu aile olunca ben de endişeleniyorum. Benim asıl amacım oğlum Louis'in İstanbul'da okula gitmeseydi. Şimdi ailemle birlikte en iyisini düşünmem gerekiyor. Aile benim için her şeyden önemli" şeklinde konuşurken, akıllarda soru işareti bıraktı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!