comScore

Galatasaray Galatasaray

Emre Belözoğlu'dan Galatasaray ve Fenerbahçe itirafları- Süper Lig Haberleri

28 Mart 2016, Pazartesi 19:32
Emre Belözoğlu'dan Galatasaray ve Fenerbahçe itirafları- Süper Lig Haberleri

Lig Radyo'ya konuşan Emre Belözoğlu, Galatasaray, Fenerbahçe yılları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Medipol Başakşehir forması giyen tecrübeli oyuncu Emre Belözoğlu, Lig Radyo'ya özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray yılları hakkında flaş itiraflarda bulunan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ve A Milli Takım hakkında çıkan iddialara da yanıt verdi.

 

Emre Belözoğlu'nun Galatasaray açıklamaları

 

"Bugünlere gelmemde en büyük vesile Galatasaray'dır. .Saray'da yetişmiş bir futbolcu olarak F.Bahçe'ye gitme kararını verirken zorlandım ama şimdi iyi ki yapmışım diyorum. Galatasaray'da öğrendiklerim para ile karşılığı olmayan şeylerdi. Ben Galatasaray'da Emre oldum. Galatasaray kariyerimde ilk olarak Fatih hoca beni Fiorentina'ya istedi. 16 milyon dolar değerindeki teklif kabul edilmedi. Inter cazip bir teklif yapmıştı. Galatasaray'da kalsam Florya'dan 1 ev alırdım. Inter'in teklifi ile 10 ev alabiliyordum. Fatih Terim beni A Milli Takım'a çağırırsa seve seve gideririm. Gerekli görürse kulübede de görev yaparım." 

 

Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe açıklamaları

 

"Ben dışarıda nasıl bir insansam, sahada da öyleyim. Hiçbir olayı ben başlatmadım. Kötü görüntüler vermeme neden oldular. Fenerbahçe'ye transferim sonrası sokakta eşimle yürürken küfür edenler oluyordu. Bunlar çok anlamsız şeyler. Psikolojik destek almak zorunda kaldım. Bursaspor maçında Aykut Kocaman'a büyük saygısızlığım oldu.Yaşansın istemezdim. Fenerbahçe kulübü için değerli bir insan.Ersun Yanal hakkında çirkin iddialar konuşuldu. Aziz Yıldırım'ın olduğu yerde hiçbir futbolcu hoca gönderemez."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!