comScore

Galatasaray Galatasaray

Jan Olde Riekerink'in Eskişehirspor maçı açıklamaları - Galatasaray Haberleri

02 Nisan 2016, Cumartesi 21:53
Jan Olde Riekerink'in Eskişehirspor maçı açıklamaları - Galatasaray Haberleri

Eskişehirspor - Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Jan Olde Riekerink önemli açıklamalarda bulundu

FutbolArena - Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Eskişehirspor'a 4-3 yenilen Galatasaray'da maçtan sonra teknik direktör Jan Olde Riekerink iddialı açıklamalarda bulundu. 
 
254335-haber
 


Jan Olde Riekerink'in Eskişehirspor maçı yorumu 


"Ortasahayı kaybettiğimiz için yenildik" diyen Hollandalı teknik adam, "İlk 20 dakika iyi başladık, iyi oynuyorduk, Bilal güzel bir gol attı. Sonrasında sürekli pozisyon hataları yaptık. Yasin ve Emre çok fazla içeri girdi, Podolski de Umut'a çok yakın oynamaya başladı. Böyle olunca orta sahayı kaybettik ve ofanstan defansa geçişte eksik duruma düştük."
 
254313-haber


Galatasaray için bir numaralı problemin geçişlerde yaşandığını söyleyen Riekerink, "Orta sahamızın durumununa, formasyona bakınca sıkıntı yaşadığımızı gördük ve ikinci yarıda taktik değişiklik yaptık. Emre'yi Lukas'ın arkasına koyduk, orta alanı kontrol etmeye çalıştık. İkinci gol de Emre'nin güzel bir pasıyla geldi. Ortasahada çok kolay top kayıpları yaparak yediğimiz goller de oldu. Aslında yeteri kadar oyuncumuz vardı top kayıplarında ama dediğim gibi ofanstan defansa geçişlerde sıkıntı yaşadık". dedi. 
 
13127-resim
 


Jan Olde Riekerink'ten iddialı açıklama


Sakat oyuncularımız toplanacak ve dönecekler diyen Riekerink "Sonuçta bir mücadele kaybettik belki bir cephe kaybettik ama savaşı kaybetmedik. Hedef aynı şekilde devam ediyor." diyerek sözlerini noktaladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!